«Βαθιά συντηρητικές οι θέσεις του Κασσελάκη», λέει ο Ηλιόπουλος

Must Read

Για αντιφατικές και βαθιά συντηρητικές θέσεις κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ο Νάσος Ηλιόπουλος, σε πρώτα του σχόλια μετά το διαζύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ και την σημερινή ανεξαρτητοποίηση των 9 βουλευτών της ομάδας Αχτσιόγλου.

«Εχει εντελώς αντιφατικές θέσεις και μηνύματα και πολλές φορές όταν δίνει μία συγκροτημένη θέση, αυτή είναι βαθιά συντηρητική» δήλωσε μιλώντας στο Open ο Νάσος Ηλιόπουλος, υποστηρίζοντας ότι προσπάθησαν να να παλέψουν τις διαφωνίες τους και έκανε λόγο για αδιέξοδο: «Δεν είναι εύκολο να βλέπεις ότι κάτι για το οποίο έχεις αγωνιστεί οδηγείται σε αδιέξοδο, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και οι δύσκολες αποφάσεις».

«Η σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να παραδεχθεί το πρόβλημα» σημείωσε για τα χαμηλά νούμερα του κόμματος το οποίο όπως ανέφερε το φέρνουν τρίτο πλέον σε δημοσκοπήσεις. «Ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι ότι υπάρχουν τρεις μετρήσεις που δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ τρίτο κόμμα. Η μεγάλη εικόνα δείχνει μία κυβέρνηση η οποία υλοποιεί βαθιά αντιλαϊκές πολιτικές, παραμένει κυρίαρχη τη στιγμή που το 73% των πολιτών, σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, λέει ότι είναι δυσαρεστημένο. Η αξιωματική αντιπολίτευση καταρρέει» δηλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος προσθέτοντας: «Όταν βλέπεις ότι κάτι πηγαίνει στον γκρεμό έχεις ευθύνη να πεις ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά».

 

Αναφορικά με τη διαμάχη και τις ανταλλαγές πυρών με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Παύλο Πολάκη, ο ίδιος σχολίασε: «Δεν θα κάνουμε έναν εμφύλιο ούτε με τον κ. Πολάκη, ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με τον κ. Κασσελάκη γιατί το πρόβλημά μας δεν είναι αυτό. Το πρόβλημά μας είναι ότι η χώρα δεν έχει αντιπολίτευση. Άρα χρειάζεται ένας προοδευτικός αριστερός μαχητικός και προγραμματικός πόλος ο οποίος θα μπορεί να απαντήσει στη ΝΔ. Ο κ. Κασσελάκης πως μπορεί να απαντήσει; Πώς μπορώ να συζητήσω με μία άποψη που δεν ξέρω τι μου ξημερώνει;».

Μάλιστα, χαρακτήρισε την αποχώρηση «πράξη ευθύνης»: «Δεν κάνουμε αυτή την κίνηση γιατί το άγχος μας είναι να γίνει ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών με ανθρώπους που ήμασταν στο ίδιο κόμμα. Είναι μία κίνηση ευθύνης γιατί η χώρα πρέπει να έχει μία αντιπολίτευση απέναντι στη ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε φθορά και κρίση, το ΠΑΣΟΚ είναι καθηλωμένο και δεν μπορεί να κερδίσει τίποτα από τη φθορά του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε και σε ερώτηση που δέχτηκε για τον σχηματισμό της νέας ΚΟ επιβεβαίωσε ουσιαστικά τις διαρροές ότι ο Αλέξης Χαρίτσης θα αναλάβει επικεφαλής, σχολιάζοντας ότι είναι κατάλληλος.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This