«Εκλέχτηκα για να σπάσω αυγά» λέει ο Κασσελάκης που μέχρι τώρα τα έχει κάνει… ομελέτα

Must Read

Συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ για την τηλεόραση του Alpha δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης, την ώρα που οι «11» συστήνονται ως «Νέα Αριστερά» στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων. 

«Το βασικό είναι παραμείνω Στέφανος για τον κόσμο γιατί εκλέχτηκα για να σπάσω αυγά» ήταν μια από τις πρώτες ατάκες του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που μέχρι στιγμής το μόνο που έχει αποδείξει στους υποστηρικτές του είναι ότι είναι φιλόζωος και γυμνάζεται εντατικά. Οι λιγοστές εμφανίσεις του στη Βουλή άλλωστε έχουν προκαλέσει απογοήτευση και επιβεβαιώνουν ότι οι πολιτικές του θέσεις είναι… άγνωστες.

 

«Είμαι προσηλωμένος να ενώσω τον δημοκρατικό και προοδευτικό κόσμο που αυτή την στιγμή αισθάνεται αγχωμένος με ένα κόμμα που θα είναι ευρύ και αξιοκρατικό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι «έχω αναλογιστεί το τι μεσολάβησε και οδήγησε στην διάσπαση. Ο γέγονε γέγονε, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να γίνει κόμμα των μελών, ένα κόμμα που να είναι ανοικτό και αξιοκρατικό. Τα όργανα θα υπάρχουν και θα παράγουν πολιτική, αλλά οι οργανώσεις των μελών θα πρέπει να αισθάνονται ότι ανήκουν σε ένα κόμμα που τους αφουγκράζεται».

Σε ερώτηση για τις αποχωρήσεις είπε: «Υπάρχουν αποχωρήσεις υπάρχουν και εισροές και ο τόπος έχει ανάγκη από ένα κόμμα που θα είναι ανεξάρτητο και χωρίς χρέη στις τράπεζες. Εμείς είμαστε προσηλωμένοι στο μέλλον θα το δείτε στην πράξη».

Για την δήλωση Χαρίτση ότι «η αποχώρηση ήταν μονόδρομος» είπε ότι «την συνείδησή μου την έχω καθαρή, προσπάθησα να είμαι ενωτικός από την πρώτη μέρα. Οι ελπίδες και οι αγωνίες του προοδευτικού κόσμου θα εκφραστούν από τον ΣΥΡΙΖΑ». Για τα οικονομικά του κόμματος και τι παρέλαβε είπε ότι «είναι εσωτερικά ζητήματα, θα νοικοκυρέψουμε το κόμμα. Τα οικονομικά του κόμματος είναι καλύτερα από της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε και πρόσθεσε για τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων που δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να καταρρακώνεται στην τρίτη θέση: «Περάσαμε μία διάσπαση, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο χαμηλότερο σημείο, οι δημοσκοπήσεις το αντικατοπτρίζουν, έχουμε σχέδιο για την ανασυγκρότηση, θα το διαπιστώσει ο κόσμος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This