Κασσελάκης για οπαδική βία: «Η κυβέρνηση στρέφεται κατά όλων των φιλάθλων – Τιμωρητική πολιτική παντού»

«Το κλειδί για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας είναι ένα: πολιτική βούληση»

Must Read

Ο Στέφανος Κασσελάκης στρέφεται για μια ακόμη φορά κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με αφορμή, στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από το Μαξίμου για την καταπολέμηση (…) της οπαδικής βίας, υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση «κάνει ό,τι κάνει πάντα».

«Τιμωρητική πολιτική παντού, χωρίς στόχευση και αποτέλεσμα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως η κυβέρνηση κάνει ό,τι κάνει πάντα: «Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη βία στα γήπεδα; Στρέφεται κατά όλων των φιλάθλων. Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή; Στρέφεται κατά όλων των ελεύθερων επαγγελματιών»

Αναφερόμενος δε στα υπόλοιπα μέτρα που ανακοινώθηκαν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «ήταν αυτά που προτείναμε το Σάββατο και παρουσίασα σήμερα το πρωί σε βίντεο. Είναι τα αυτονόητα, το ζήτημα όμως είναι επιτέλους να εφαρμοστούν». «Γιατί και άλλες φορές η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξήγγειλε μέτρα, και έκτοτε είχαμε τη δολοφονία ενός φιλάθλου πριν από λίγους μήνες και έναν αστυνομικό που τώρα παλεύει για τη ζωή του. Το κλειδί για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας είναι ένα: πολιτική βούληση», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Η κυβέρνηση αποφάσισε να γίνονται αγώνες κεκλεισμένων των θυρών για δύο μήνες, κάνοντας ό,τι κάνει πάντα. Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη βία στα γήπεδα; Στρέφεται κατά όλων των φιλάθλων. Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή; Στρέφεται κατά όλων των ελεύθερων επαγγελματιών. Τιμωρητική πολιτική παντού, χωρίς στόχευση και αποτέλεσμα. Τα υπόλοιπα μέτρα που ανακοινώθηκαν, ήταν αυτά που προτείναμε το Σάββατο και παρουσίασα σήμερα το πρωί σε βίντεο. Είναι τα αυτονόητα, το ζήτημα όμως είναι επιτέλους να εφαρμοστούν. Γιατί και άλλες φορές η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξήγγειλε μέτρα, και έκτοτε είχαμε τη δολοφονία ενός φιλάθλου πριν από λίγους μήνες και έναν αστυνομικό που τώρα παλεύει για τη ζωή του. Το κλειδί για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας είναι ένα: πολιτική βούληση», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν παρέλειψε, σε ξεχωριστή ανάρτησή του, να αναφερθεί και στη νέα μεγάλη επιτυχία της Άννας Ντουντουνάκη, εκτοξεύοντας, επίσης, πυρά κατά της κυβέρνησης. «Η επίσημη Ελλάδα συνεχίζει να πληγώνει τους αθλητές της, όμως εκείνοι απαντούν με μετάλλια, κάνοντας όλους τους Έλληνες περήφανους», υποστηρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφορικά με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια κολύμβησης και προσθέτει πως «η Άννα Ντουντουνάκη, που μόλις πριν έναν χρόνο δήλωνε σε συνέντευξή της πως προπονείται σε πισίνα που είναι ανοιχτή και τον χειμώνα έχει κρύο και το καλοκαίρι ζέστη, βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης στα 50μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 25άρας πισίνας. Συγχαρητήρια!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This