Τη «γιαγιά όλων μας», που δώρισε ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Η Αθηνά Παπαχρήστου είπε ότι την πήρε τηλέφωνο ο Πρωθυπουργός και της είπε ότι θα έρθει να τη δει: «Του λέω να' ρθεις, αλλά πάρε και κανένα ασθενοφόρο»!

Must Read

Στο Μεσολόγγι βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, συνεχίζοντας την περιοδεία του σε πόλεις της χώρας μας και όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, ζήτησε να επισκεφθεί την Αθηνά Παπαχρήστου, την αγαπητή γιαγιά που από τις οικονομίες της και το υστέρημά της, δώρισε ένα ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε και σχετικό βίντεο από τη συνάντησή τους και το συνόδεψε με τα εξής:

Ζήτησα να δω την Αθηνά Παπαχρήστου. Τη «γιαγιά» όλων μας, που από το κομπόδεμά της αγόρασε ασθενοφόρο για το ΕΚΑΒ. Την ευχαρίστησα για το φιλότιμό της. Το φιλότιμο όμως, το 2023, δεν μπορεί να υποκαθιστά το Κράτος. Το λέει κι εκείνη: «Θέλω να βγει ένας άνθρωπος, κάπως να ισάξει ετούτο το κράτος». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης της είχε τηλεφωνήσει να την ευχαριστήσει. Της είχε πει ότι θα πάει να τη δει. Η κυρία Αθηνά τού απάντησε: «Να ‘ρθεις αλλά πάρε και κανένα ασθενοφόρο».

Ο κ. Κασσελάκης ρώτησε την κ. Παπαχρήστου πώς αποφάσισε να δωρίσει ένα ασθενοφόρο, με εκείνη να απαντά ότι πούλησε το χωράφι και το λιοστάσι «και ό,τι πενταροδεκάρες μου είχαν μείνει που μάζευα για τα γεράματα από τα 12 μου χρόνια» τις έδωσε και το αγόρασε, «ο άντρας μου, λέω, πέθανε. Κι εγώ θα πεθάνω μια μέρα. Τι το θέλω και το λιοστάσι, τι το το θέλω και το χωράφι, είναι άχρηστα, θα μείνουν πίσω».

«Αυτό που κάνετε εσείς είναι φιλότιμο», της είπε ο κ. Κασσελάκης, με εκείνη να απαντά: «το έκανα γιατί πέρασα τόσα».

Στην κουβέντα που είχαν, σύμφωνα με το βίντεο που παραθέτει ο κ. Κασσελάκης και μεταφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κ. Παπαχρήστου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «θέλω να βγει ένας άνθρωπος κάπως να ισιάξει ετούτο το κράτος και να βοηθήσει και κάπου».

Αναφέρει ότι την πήρε τηλέφωνο ο πρωθυπουργός και της είπε πως όποτε έρθει στο Μεσολόγγι θα έρθει και στο σπίτι, «του λέω να’ ρθεις, αλλά πάρε και κανένα ασθενοφόρο».

«Το θέμα δεν ειναι να έρθει εκείνος ή να έρθω εγώ, το θέμα είναι να δουλέψει το ασθενοφόρο, το ΕΚΑΒ, το νοσοκομείο, να προσφέρει στον τόπο», τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

Πρόσθεσε ότι στην Κω είχε πεθάνει 63χρονη σε καρότσα. «Εκεί έχουν τρία ασθενοφόρα, δεν έχουν διασώστες, δεν έχει κάνει η κυβέρνηση προκήρυξη για να υπάρχουν διασώστες εκεί, ένα ασθενοφόρο δουλεύει», πρόσθεσε, σχολιάζοντας ότι «είναι ένα κράτος που έχει αποδομηθεί, έχει διαλυθεί».

«Ακολούθησα τον Αλέξη», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης σε άλλο σημείο της κουβέντας.

«Μαζί με τον Τσίπρα είσαι; Καλός αυτός, αλλά δεν τον άφησαν», είπε η κ. Παπαχρήστου, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να σχολιάζει: «Κι εμένα δεν θέλουν να με αφήσουν, αλλά δεν το βάζω κάτω».

«Να μην κωλώνεις, προχώρα εσύ κι ας λένε πίσω», του απάντησε.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This