Αγωγή του Παναγιώτη Δουδωνή για δημοσίευμα εφημερίδας

«Τέλος η ανοχή» το μήνυμά του

Must Read

O βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής, γνωστοποίησε ότι προχωράει σε αγωγή για δημοσίευμα εφημερίδα, που θεωρεί απαράδεκτο.

Πρόκειται για παραπολιτικό της εφημερίδας «Αξία», το οποίο αναφέρεται στα χρόνια που ο βουλευτής ήταν μαθητής στο Αρσάκειο, χαρακτηρίζοντας τον «σύγχρονο Δημοσθένη βραχύσωμο που δεν μπορούσε να πει το ρο».

Με ανάρτησή του ο Παναγιώτης Δουδωνής ανέφερε πως η ειρωνικότατη αναφορά στο πρόβλημα του Δημοσθένη, οφείλεται σε αδαμαντινοβλάστωμα άνω γνάθου, για το οποίο έχει κάνει επέμβαση και μερικό ακρωτηριασμό της άνω γνάθου και τμήματος της υπερώας, ενώ δεν αφήνει αναπάντητη και την αναφορά του παραπολιτικού πως δεν ήταν ΠΑΣΟΚ.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Η δημοσιογραφία στα καλύτερά της, εφημερίδα «Αξία», σήμερα. Το πρόβλημα στην άρθρωσή μου που υπονοούν και η σχετική ειρωνικότατη αναφορά στο πρόβλημα του Δημοσθενη, οφείλεται σε αδαμαντινοβλάστωμα άνω γνάθου με το οποίο διαγνώστηκα τέτοιες μέρες το 2018, για το οποίο χρειάστηκε να υποβληθώ σε εγχείρηση και με οδήγησε σε μερικό ακρωτηριασμό της άνω γνάθου και τμήματος της υπερώας, με αποτέλεσμα ακόμα και σήμερα να φοράω προσθήκη. Όσον δε αφορά στη μειωτική αναφορά για το αν ήμουν ΠΑΣΟΚ, όχι δεν ήμουν απλά ΠΑΣΟΚ, ήμουν πολύ ΠΑΣΟΚ. Η υπόθεση θα λάβει την οδό της δικαιοσύνης και η αποζημίωση θα δοθεί σε οργανώσεις που ενθαρρύνουν τη συμμετοχή στην κοινωνική και πολιτική ζωή ατόμων με αναπηρία και ακρωτηριασμούς. Τέλος η ανοχή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This