ΣΥΡΙΖΑ: Αποφυλακίστηκαν οι Κροάτες ναζί χωρίς να τιμωρηθούν οι δράστες – Να λογοδοτήσουν στην οικογένεια του αείμνηστου Μιχάλη

«Τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και ο προκλητικός εμπαιγμός στην πλάτη των πολιτών από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχουν τέλος»

Must Read

Την απελευθέρωση και των 105 Κροατών ναζί χούλιγκαν, των τελευταίων που βρίσκονταν στην φυλακή για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, στηλιτεύει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Ο βουλευτής Πρέβεζας και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Μπάρκας, και ο βουλευτής Φθιώτιδας και τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης, θέτουν προ των ευθυνών της την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους χειρισμούς και την υποκρισία αναφορικά με τον θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ έξω από την OPAP Arena.

Οι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικἠς αντιπολίτευσης αναφέρουν:

«Τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και ο προκλητικός εμπαιγμός στην πλάτη των πολιτών από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχουν τέλος. Από τη “δέσμευση” του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για τη δήθεν “επικείμενη” σύλληψη των δολοφόνων του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη φθάσαμε σήμερα στην αποφυλάκιση των Κροατών ναζί χωρίς κανένα αποτέλεσμα, χωρίς την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

Όπως φαίνεται από την αποτυχημένη διαχείριση του τραγικού αυτού συμβάντος, οι περίφημες “δεσμεύσεις” της Ν.Δ. διήρκησαν μόλις 4 μήνες, όσο χρειάστηκε για να κατευναστεί η οργή της κοινής γνώμης και τώρα βρισκόμαστε πάλι στο ίδιο έργο θεατές: Εκτόξευση της βίας σε όλα τα επίπεδα και ένας άκρατος λαϊκισμός ο οποίος προφανώς δε σκοπεύει στην επίλυση των εν λόγω μείζονων προβλημάτων, αλλά στην απόκρυψή τους χωρίς το παραμικρό αίσθημα Δικαίου.

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης οφείλουν να λογοδοτήσουν πρωτίστως στην οικογένεια του αείμνηστου Μιχάλη, αλλά και στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This