ΣΥΡΙΖΑ: Η διαφωνία της Νίνας Κασιμάτη για τον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας

Δεν επιτρέπει να γίνεται χρήση της υπογραφής της σε προτάσεις νόμου του κόμματος, αν πρώτα δεν ζητηθεί η συναίνεσή της

Must Read

Θέμα προέκυψε στον ΣΥΡΙΖΑ και με τη βουλευτή Β΄ Πειραιά, Νίνα Κασιμάτη, και την επιστολή της με mail προς το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Συγκεκριμένα η βουλευτής αρνείται να μπαίνει ερήμην της η υπογραφή της σε προτάσεις νόμου. Μάλιστα διαφωνεί και με την συγκυρία της πρωτοβουλίας του κόμματος για τον διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας.

Αναφέρει επίσης πως θα πρέπει να ζητείται η συναίνεσή της για τις προτάσεις και να έχει ενημερωθεί για το περιεχόμενό τους.

«Δεν επιτρέπω την προσθήκη της υπογραφής μου σε προτάσεις νόμου, χωρίς προηγουμένως να υπάρχει διαβούλευση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και έγγραφη υπογραφή μου» σημειώνει στην επιστολή της, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζει «κατεπείγουσα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This