Στροφή της Νέας Αριστεράς προς το ΠΑΣΟΚ;

Must Read

Πλήθος κατασκόπων από τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Νέα Αριστερά, αλλά και το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να βρεθεί το απόγευμα της Πέμπτης στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Αθήνας.

Εκεί, στις 6.30 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του… όχι και τόσο γνωστού ινστιτούτου του ΠΑΣΟΚ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Η είδηση, ωστόσο, δεν είναι πως το ΠΑΣΟΚ διαθέτει ινστιτούτο, ούτε το γεγονός πως για ένα ακόμα κρίσιμο ζήτημα το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη στερείται γραμμής, κάνοντας ακροβασίες μεταξύ της συμπόρευσης με τη Ν.Δ. και της αντίδρασης στο Μαξίμου.

Γιώργος Σταθάκης

Η είδηση έρχεται από το πάνελ των ομιλητών, καθώς ανάμεσα στους ακαδημαϊκούς και πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που θα μιλήσουν στην εκδήλωση είναι και ο Γιώργος Σταθάκης. Συγκεκριμένα, ο κ. Σταθάκης, πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και νυν στέλεχος της Νέας Αριστεράς, θα καθίσει στο ίδιο πάνελ με τον πρώην υπουργό Νίκο Χριστοδουλάκη, τον πρώην ευρωβουλευτή Κώστα Μποτόπουλο και την πρώην πρύτανη του Παντείου Ισμήνη Κριάρη, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο Γιώργος Παπούλιας.

Νίκος Χριστοδουλάκης

Το αν η παρουσία του Γιώργου Σταθάκη σηματοδοτεί μια στροφή της Νέας Αριστεράς προς τον χώρο του ΠΑΣΟΚ μένει να φανεί. Ωστόσο, είναι δεδομένο πως ο Νίκος Ανδρουλάκης εκτιμά ιδιαίτερα ορισμένα στελέχη του υπό σύσταση κόμματος, ενώ πολύ θα ήθελε να δει τη νέα φουρνιά των κοινοβουλευτικών στελεχών της Νέας Αριστεράς να προσεγγίσει το ΠΑΣΟΚ.

Κάτι τέτοιο όμως τη δεδομένη στιγμή μοιάζει δύσκολο, καθώς η Νέα Αριστερά θέλει να «κολυμπήσει» στα νερά της ριζοσπαστικής Αριστεράς, ενώ το ΠΑΣΟΚ να διεκδικήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό κατεβαίνοντας αυτόνομα στις ευρωεκλογές. Οι «γέφυρες», βέβαια, θα συνεχίσουν να πέφτουν μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει ξεκαθαρίσει πως μετά τις ευρωεκλογές, αν έχει υψηλό ποσοστό, θα διεκδικήσει να πετύχει την ανασύνθεση της Αριστεράς. Το αν θα το πετύχει μένει να φανεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This