«Απόβαση» ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες : Η… οικογενειακή φωτογραφία Κασσελάκη και βουλευτών

Στο νησί του Αργοσαρωνικού ταξίδεψαν και ειδικοί συνεργάτες της κοινοβουλευτικής ομάδας

Must Read

Με μια ομαδική φωτογραφία αποχαιρέτησαν τις Σπέτσες οι 33 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, με τα χαμόγελά τους να φανερώνουν τη… συγκρατημένη αισιοδοξία τους για το μέλλον της παράταξης.

Στο κέντρο της φωτογραφίας εμφανίζεται χαμογελαστός ο Στέφανος Κασσελάκης και ακριβώς πίσω του διακρίνεται ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Μπροστά τους βρίσκεται η Δώρα Τσαμπάζη, σύζυγος του αείμνηστου Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, η οποία έκανε μια αναλυτική παρουσίαση στους βουλευτές αναφορικά με τα social media και την οργανωμένη από το κόμμα χρήση τους.

Ομαδική φωτογραφία των βουλευτών που συμμετείχαν στις εργασίες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις Σπέτσες

Σημειώνεται πως για την… οικογενειακή αυτή φωτογραφία, πέρα από τους 33 βουλευτές που συμμετείχαν τις τριήμερες εργασίες της κοινοβουλευτικής ομάδας πόζαραν και οι ειδικοί συνεργάτες της, που επίσης ταξίδεψαν στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Τις τριήμερες εργασίες της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες απασχόλησε ο οδικός χάρτης προς το συνέδριο του κόμματος το Φεβρουάριο και από εκεί, προς την εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου για την ευρωβουλή. Το ενδιαφέρον για την πολιτική ανασυγκρότηση του κόμματος ήταν μεγάλο και είναι χαρακτηριστικό ότι χρειάστηκε και τρίτη μέρα για να καταφέρουν να καταθέσουν τις προτάσεις τους όλοι οι βουλευτές, χαράσσοντας, έτσι, τους κύριους άξονες της πολιτικής που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εντός και εκτός Βουλής.

  • Αναλυτικά οι εισηγήσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το «Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο» στο link που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This