Η Κεραμέως φέρνει επιστολική ψήφο στις εθνικές εκλογές χωρίς να συνεννοηθεί με κανέναν!

Η τροπολογία για την επιστολική ψήφο στις εθνικές εκλογές απαιτεί 200 ψήφους

Must Read

Την κατάθεση τροπολογίας που θα επιτρέπει την επιστολική ψήφο και στις εθνικές εκλογές ανακοίνωσε σε μία εμβρόντητη Ολομέλεια της Βουλής η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως!

Η ανακοίνωση έγινε κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την επιστολική ψήφο στις ευρωεκλογές τόσο για τους εκλογείς που ζουν στο εξωτερικό όσο και για εκείνους που ζουν στην Ελλάδα. Και τώρα αιφνιδίως η Ν. Κεραμέως δυναμίτισε την συναίνεση που υπήρχε στο νομοσχέδιο λέγοντας ότι θα καταθέσει τροπολογία για να ψηφίζουν στις εθνικές εκλογές οι ομογενείς μέσω επιστολικής ψήφου. Η τροπολογία για την επιστολική ψήφο στις εθνικές εκλογές απαιτεί 200 ψήφους.

Έντονα αντέδρασαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης πλην της Πλεύσης Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Αδιανόητο η υπουργός να διαχειρίζεται ζητήματα με αυτό τον τσαπατσούλικο τρόπο, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος κάνοντας λόγο για «λαθροχειρίες και τροπολογίες της τελευταίας στιγμής», αλλά και για «επικοινωνιακό τρικ και μικροκομματικής αντίληψης».

«Η ΝΔ έχει μικροπολιτικές επιδιώξεις» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης ρωτώντας αν αυτή είναι σοβαρή προσέγγιση. «Είστε και πονηρούληδες», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης Κώστας Χήτας.

«Τώρα το σκεφτήκατε; Τώρα το σχεδιάσατε; Γιατί δεν το είχατε μέσα στο νομοσχέδιο;», διαμαρτυρήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς Νάσος Ηλιόπουλος.
«Η ουσία της διαφωνίας είναι ότι είστε δίγλωσσοι» απέναντι στους Έλληνες του εξωτερικού, είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Θάνος Πλεύρης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This