Βελόπουλος κατά Κεραμέως και Λιβάνιου: «Είστε σεφ στα εκλογομαγειρέματα. Νομίζετε ότι είστε… και Μισελέν»

Ανέβηκαν οι τόνοι

Must Read

Σκληρή κόντρα με Κεραμέως – Λιβάνιο είχε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος, για την επιστολική ψήφο.

Χρειάστηκαν και οι δύο υπουργοί του Εσωτερικών για να «τιθασσεύσουν» τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης…

Αρχικά, ο Κ. Βελόπουλος επέκρινε την κυβέρνηση για τις συχνές αλλαγές του εκλογικού νόμου: «Οι εκλογικοί νόμοι δεν είναι σαν την αλλαγή λαδιών στα αυτοκίνητα. Δεν μπορεί να αλλάζουν κάθε 6 μήνες», είπε και αργότερα απευθυνόμενος στην κυβέρνηση σημείωσε: «Είστε σεφ στην εκλογική μαγειρική. 12 νόμοι σε 4 χρόνια. Το πρόβλημα είναι πως νομίζετε ότι είστε και Μισελέν».

Η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, απάντησε ότι το 2019 και το 2021 στην Βουλή «η Ελληνική Λύση ήταν αναφανδόν υπέρ της επιστολικής ψήφου. Το 2023 είναι αναφανδόν κατά. Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν». «Αυτό που κάνετε είναι λαθροχειρία», τής απάντησε ο Κ. Βελόπουλος υπογραμμίζοντας ότι «είμαστε υπέρ της επιστολικής, αλλά δεν θα επιτρέψουμε στη ΝΔ να κάνει καλπονοθεία».

Τότε, παρενέβη εκνευρισμένος ο υφυπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος και είπε στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, αναφερόμενος στα ποσοστά του κόμματός του στους αποδήμους: «2019 και 2021 υπέρ. 2024 κατά. Τι άλλαξε; Τρία νουμεράκια: 0,94%. Αυτοί είστε, αυτό σας νοιάζει».

Ο Κ. Βελόπουλος τού απάντησε επί προσωπικού, θυμίζοντας στον Θ. Λιβάνιο ότι έφυγε από το ΠΑΣΟΚ, για να γίνει υπουργός του Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This