Καρυστιανού για Τέμπη στη Βουλή: «Εσείς τη συντηρείτε την ασυλία. Θα θέλατε να στηρίξω το γιατρό που έκανε κακό στο παιδί σας»;

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να μιλά κάποιος στην Εξεταστική και να λέει τέτοιες ανακρίβειες και να μην τον περιμένει ο εισαγγελέας απέξω»

Must Read

Συγκλονίζει στην Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων. Η κ. Καρυστιανού κατέθετε όρθια σε μία ένδειξη σεβασμού, είναι εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά (στα Τέμπη έχασε την κόρη της) και αρκετές φορές βουρκώνει.

«Έπρεπε από τις 10 πρώτες μέρες να μπούνε φυλακή και ερχόμαστε ένα χρόνο μετά να δούμε αν υπάρχουν ευθύνες», είπε η μάρτυρας και τόνισε πως «όταν έμαθα πως λειτουργούσε ο σιδηρόδρομος ούτε λαχανικά δεν τα φόρτωνα». Στο στόχαστρο της κριτικής της βρέθηκε η ασυλία πθυ έδωσε η ΝΔ στον Κώστα Αχ. Καραμανλή. «Εσείς την συντηρείτε την ασυλία. Είναι συνάδελφός σας, αλλά δεν μπορείτε να προασπίζεστε το κακό. Θα θέλατε εγώ στο γιατρό που έκανε κακό στο παιδί σας να πάω και να τον στηρίξω;», είπε και αναρωτήθηκε: «είναι αλλιώτικοι οι νόμοι για τους πολίτες; Είναι αλλιώτικοι για τους υπουργούς; Τι γίνεται τελικά σε αυτό το κράτος;».

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να μιλά κάποιος στην Εξεταστική και να λέει τέτοιες ανακρίβειες και να μην τον περιμένει ο εισαγγελέας απέξω. Είναι τόσο απροκάλυπτες οι παραβάσεις και οι παραλήψεις που δεν χρειαζόταν η Εξεταστική», τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών. «Πολλές φορές αυτά που άκουσα εδώ (στην Εξεταστική) με έκαναν να ντρέπομαι. Με έκαναν να θέλω να αλλάξω χώρα», υπογράμμισε. Η Μ. Καρυστιανού ευθέως είπε ότι αλλοιώθηκε ο χώρος του δυστυχήματος και ότι αυτό έγινε «με εντολή». Μάλιστα κατέθεσε ότι οι δικαστικοί που ερευνούσαν το δυστύχημα δεν είχαν πάει στην περιοχή. «Θεωρώ ότι γινόταν μία παράνομη μεταφορά από την εμπορική. Και γι’ αυτό έγινε αλλοίωση του τόπου του συμβάντος», ανέφερε κάνοντας λόγο για συγκάλυψη και κενά στην έρευνα (π.χ. δεν έγινε κατάσχεση στοιχείων στη Θεσσαλονίκη αναφορικά με το τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This