Ανάρτηση απάντηση στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις για την τραγωδία στα Τέμπη από τον Γενιδούνια

Ο πρώην πρόεδρος των μηχανοδηγών εκθέτει τις προσπάθειες συγκάλυψης και την λασπολογία

Must Read

Ο πρώην πρόεδρος των μηχανοδηγών Κώστας Γενιδούνιας αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά την υποκρισία και τα ακατάσχετα ψεύδη της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην τραγική υπόθεση των Τεμπών. Με ανάρτησή του στο facebook εκθέτει τις μεθοδεὐσεις συγκάλυψης και υποκρισίας τόσο από την Επιτροπή Γεραπετρίτη, τον περασμένο Μάρτιο, όσο και από την Εξεταστική στην Βουλή με τις ενέργειες της πλειοψηφίας.

Ο Κώστας Γενιδούνιας γράφει:

«Τον Γενιδουνια τον είχανε στον πρώτο κατάλογο μαρτύρων αλλά δεν ήρθε να καταθέσει (στην Επιτροπή Γεραπετριτη)» ειπώθηκε χτες, με σαφές υπονοούμενο ότι αρνήθηκα , επειδή «ίσως θεωρούσα την επιτροπή ανυπόληπτη». Δημοσιεύω Το email που έλαβε η Επιτροπή Γεραπετρίτη στις 20/3. Και ζήτησα να καταθέσω ΚΑΙ έγραψα ότι θα καταθέσω επιπλέον έγγραφα ΑΛΛΑ δεν με καλέσανε ούτε τοτε , όπως και η Κυβερνητική πλειοψηφία δεν με καλει στην Εξεταστική Επιτροπή , παροτι ζήτησα να καταθέσω ΚΑΙ γραπτως. Το γιατί αρνούνται είναι εύκολα κατανοητό, όπως και το γιατί στοχοποιούμαι από την πλειοψηφία με αναφορές που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Δείτε την ανάρτηση

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This