Βελόπουλος για την αποκάλυψη πραγματογνωμόνων στα Τέμπη: «Είχαμε καταγγείλει ότι η έκρηξη δεν δικαιολογείται»

Must Read

«Πυρά» κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την επιχείρηση συγκάλυψης στο έγκλημα των Τεμπών εξαπέλυσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, μετά την αποκάλυψη ότι βρέθηκαν εκρηκτικά υγρά και αέρια στα προσωπικά αντικείμενα και στα ρούχα των θυμάτων.

«Η αποκάλυψη των πραγματογνωμόνων, επιβεβαιώνει ότι στον χώρο του εγκλήματος των Τεμπών αλλά ακόμα και στα προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων, βρέθηκαν ξυλόλιο, τολουόλιο, προπάνιο και βουτάνιο», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος και υπενθύμισε ότι το κόμμα του είχε καταγγείλει από την πρώτη στιγμή ότι δεν δικαιολογείται η ένταση της έκρηξης στο τρένο που σκότωσε 57 ανθρώπους.

«Από την πρώτη στιγμή η Ελληνική Λύση είχε καταγγείλει ότι η ένταση της έκρηξης που δολοφόνησε δεκάδες ανθρώπους, δεν δικαιολογείται από τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης και των εταιρειών αναφορικά με το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας» τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος και κατέληξε: «σήμερα, όλοι όσοι μας αμφισβήτησαν, μας λοιδόρησαν και μας συκοφάντησαν, με στόχο την συγκάλυψη του εγκλήματος, πρέπει να ελεγχθούν όχι μόνον “ηθικά” αλλά και ποινικά».

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This