Ενόχληση στην Κουμουνδούρου και εισηγήσεις στον Κασσελάκη να λάβει αποφάσεις για τον Τεμπονέρα

Στις 18:00 στο Θέατρο ΑΛΦΑ η εκδήλωση «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος; Μια πειστική απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων»

Must Read

Πραγματοποιείται το απόγευμα της Τρίτης η εκδήλωση «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος; Μια πειστική απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων» με την συμμετοχή των Έφης Αχτσιόγλου, Διονύση Τεμπονέρα και Μανώλη Χριστοδουλάκη. Στις 18:00 στο Θέατρο ΑΛΦΑ τα επιφανή στελέχη από Νέα Αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και ΠΑΣΟΚ, αντίστοιχα, θα βρεθούν από κοινού στην συζήτηση για το μέλλον του προοδευτικού χώρου στην χώρα.

«Προοδευτικοί της κεντροαριστεράς» ως παράρτημα του Μητσοτάκη!

Στην Κουμουνδούρου είναι στα κάγκελα για την κοινή παρουσία Τεμπονέρα – Αχτσιόγλου με τον Σέφανο Κασσελάκη να δέχεται εισηγήσεις για άμεσες και δραστικές αποφάσεις. Στα επιχειρήματα προβεβλημένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι η απορία πώς βρίσκεται δίπλα σε μια πρώην συντρόφισσα που όχι μόνον αποχώρησε με άσχημο τρόπο από το κόμμα, αλλά έκλεψε την κοινοβουλευτική έδρα παρά τις περί του αντιθέτου δεσμεύσεις της.

Το δίλημμα, βεβαίως, για τον Κασσελάκη είναι εάν πρέπει να προκαλέσει νέο εμφύλιο ανεβάζοντας τους τόνους ή να το αφήσει να πέσει κάτω υποβαθμίζοντας την σημασία της εμφάνισης Τεμπονέρα στην εκδήλωση. Άλλωστε, παρών θα είναι και ο Χριστοδουλάκης με τον Νίκο Ανδρουλάκη να εμφανίζεται οργισμένος, χωρίς όμως να δίνει μεγαλύτερη έκταση για την ώρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This