Η Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε… εύσημα στον Κασσελάκη

«Το βρήκα πάρα πολύ έξυπνο σχολίασε η βουλευτής της ΝΔ

Must Read

Την κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη να εμφανιστεί φάντης μπαστούνης στην εκδήλωση με ομιλητές τον Τεμπονέρα, την Αχτσιόγλου και τον Χριστοδουλάκη, έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, κάνοντας λόγο για… κορυφαία αντίδραση.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε χαρακτηριστικά για την εμφάνιση-έκπληξη του Κασσελάκη στην εκδήλωση για τις προοδευτικές δυνάμεις που σχολιάστηκε:

«Το βρήκα πάρα πολύ έξυπνο εκ μέρους του κυρίου Κασσελάκη και έτσι για να πω τα πράγματα με το όνομά τους, και βρήκα ακόμα πιο έξυπνο τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε όταν του είπαν να πάρει το λόγο και είπε μα εγώ έχω εκπρόσωπο τον κύριο Τεμπονέρα» ανέφερε η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε:

«Το βρήκα κορυφαίο! Εντάξει αντίπαλος, ξεαντίπαλος το έκανε πολύ έξυπνα και πάρα πολύ καλά».

Η ίδια πρόσθεσε: «Το αποτέλεσμα είναι που εγώ που δεν έχω καταφέρει να καταλάβω τι είπανε… Δηλαδή άνοιξα σήμερα τις εφημερίδες πριν έρθω σε σας γιατί φοβήθηκα ότι θα με εξετάσετε… πήγα να καταλάβω τι είπαν αυτοί οι τρεις καμπαλέρος που μαζευτήκανε. Δεν μπορούσα να καταλάβω στην ουσία τι είπαν γιατί απλούστατα τους κάλυψε ο Κασσελάκης.»

Ωστόσο, σε ερώτηση που δέχτηκε στη συνέχεια για το ποιος είναι ο αντίπαλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, η κ. Μπακογιάννη απάντησε… «τα προβλήματα».

Δείτε επίσης:

Φάντης μπαστούνης στην εκδήλωση των «3» για τον προοδευτικό χώρο ο Κασσελάκης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This