Ντράπηκε και η ντροπή με την Μενδώνη!

Must Read

Ενδεικτική της προπαγάνδας και της πλύσης εγκεφάλου που έχει υποστεί ο ελληνικός λαός από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι η αντίδραση της Λίνας Μενδώνη στην είδηση ότι το βρετανικό μουσείο διοργάνωσε επίδειξη μόδας στην αίθουσα με τα Γλυπτά του Παρθενώνα.

Η επίδειξη μόδας διοργανώθηκε από τον Τούρκο σχεδιαστή Ερντέμ Μοραλίογλου στις αίθουσες όπου εκτίθενται τα Γλυπτά του Παρθενώνα γεγονός που προκάλεσε και ορθώς, την έντονη αντίδραση της υπουργού Πολιτισμού.

Εδώ όμως είναι που ξεκινά η φαρσοκωμωδία και η προσβολή στη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών.

Ήταν βλέπετε επί ημερών της Λίνας Μενδώνη, όταν δόθηκε «πράσινο φως» στο αίτημα του οίκου μόδας Christian Dior να πραγματοποιήσει φωτογραφίσεις και κινηματογραφήσεις της συλλογής του «Cruise 2022» σε αρχαιολογικούς χώρους, συγκεκριμένα στην Ακρόπολη, το Ηρώδειο, την Αρχαία Αγορά, τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και στην αρχαία Νεμέα!

 

Επί υπουργίας Μενδώνη λοιπόν, τα ιερά και τα όσια του έθνους μετατράπηκαν σε πασαρέλες, αλλά σήμερα η υπουργός διαμαρτύρεται επειδή κάτι παρόμοιο κάνουν και οι Βρετανοί…

Εάν δεν υπήρχε η προπαγάνδα Μητσοτάκη, δεν υπήρχε περίπτωση η υπουργός να κάνει τέτοια παρέμβαση. Τώρα, μπορούν να λένε και να κάνουν ότι θέλουν, υπολογίζοντας ότι η μπετονιέρα της προπαγάνδας θα τσιμεντώσει το παρελθόν, όπως τσιμέντωσε και τα Τέμπη, αλλά και την Ακρόπολη…

Τους είδε η ντροπή, και ντράπηκε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This