Αγρότες και μελισσοκόμοι στους δρόμους, αλλά ο Αυγενάκης είναι… ικανοποιημένος

Έδωσε στους παραγωγούς και... επιχειρηματικές συμβουλές

Must Read

Τρεις ώρες διήρκησε η συνάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη με τη Συντονιστική Επιτροπή Μελισσοκόμων, μετά τη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στο Σύνταγμα για τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου τους.

Μείζον είναι το θέμα των ελληνοποιήσεων με τον αρμόδιο υπουργό να λέει πως θα δώσει εντολή να επεκταθούν και στο μέλι οι έλεγχοι στην αγορά.

«Θα γίνουν εντατικοί έλεγχοι και στο μέλι. Δεν θα κάνουμε ρούπι πίσω στο ζήτημα αυτό. Όποιοι κι αν είναι οι παραβάτες, όπως και να λέγονται θα εφαρμοσθεί ο νόμος. Δεν θα ανεχθούμε παιχνιδάκια. Έχουμε την απόλυτη στήριξη του Πρωθυπουργού και θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να προστατεύσουμε Έλληνες παραγωγούς αλλά και τους καταναλωτές», είπε ο υπουργός, επισημαίνοντας ότι οι ελληνοποιήσεις καταστρέφουν την ελληνική παραγωγή και υπονομεύουν την οικονομία της χώρας.

Βεβαίως για τις παράνομες ελληνοποιήσεις το υπουργείο γνωρίζει εδώ και καιρό, από τις καταγγελίες των ίδιων των μελισσοκόμων και είναι τουλάχιστον απαράδεκτο σήμερα να αποφασίζει να προχωρήσει σε ελέγχους!

Μάλιστα ο Αυγενάκης έδωσε στους παραγωγούς και… επιχειρηματικές συμβουλές, καλώντας τους να προχωρήσουν στην σύσταση Διεπαγγελματικής μελιού στην οποία θα μετέχει όλη η αλυσίδα, από τους παραγωγούς και τους μεταποιητές έως τους εξαγωγείς, γιατί «έτσι θα αποκτήσετε ισχυρότερη οντότητα στην αγορά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This