ΣΥΡΙΖΑ: Το πρωί η ομιλία Κασσελάκη στο Συνέδριο – Θα μιλήσει πριν την ψηφοφορία

Must Read

Σε κλίμα πόλωσης συνεχίζεται σήμερα το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Όλγας Γεροβασίλη για την προεδρία του κόμματος. «Μακάρι να μην χρειαζόταν» είπε η ίδια από το βήμα δηλώνοντας παρούσα: «Άκουσα το προσκλητήριο του προέδρου. Η απάντησή μου είναι ότι είμαι παρούσα. Αυτό επιβάλλει το αίσθημα ευθύνης, δεν φοβήθηκα ποτέ την ευθύνη και πάντα έβαζα πλάτη».

Τις επόμενες ώρες οι σύνεδροι θα κληθούν να αποφασίσουν εάν θα ξαναστηθούν ή όχι κάλπες για την αρχηγεία της παράταξης, με τον Στέφανο Κασσελάκη να παρεμβαίνει εκ νέου ζητώντας από το Προεδρείο του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ την αλλαγή ώρας της ομιλίας του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτηση που έκανε στην πλατφόρμα Χ, ανέφερε ότι επιθυμεί να μιλήσει στις 11 το πρωί, δηλαδή πριν ξεκινήσουν οι ψηφορορίες των μελών του Συνεδρίου που θα κρίνουν αν θα γίνουν τελικά οι εσωκομματικές εκλογές με τους δύο διεκδικητές για την ηγεσία του κόμματος.

«Ζητώντας την άδεια του Προεδρείου του Συνεδρίου μας, θα αλλάξω την ώρα της ομιλίας μου.Θα μιλήσω το πρωί στις 11:00, πριν από τις ψηφοφορίες των συνέδρων», έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Πάντως ακόμη κι αν οι σύνεδροι αποφασίσουν να γίνουν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας άγνωστο παραμένει πότε θα διεξαχθούν καθώς ο μεν Κασσελάκης προτείνει οι κάλπες να στηθούν στις 10 Μαρτίου, η δε Γεροβασίλη σε έναν μήνα από τώρα.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This