Έξαλλος ο Ευκλείδης Τσακαλώτος – Λέει ότι τον «έκοψαν» από εκπομπή για να μιλήσει ο Κασσελάκης

Must Read

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ευκλείδης Τσακαλώτος οργισμένος, καταγγέλλει ότι τον «έκοψαν» τελευταία στιγμή από εκπομπή, προκειμένου να μιλήσει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Σήμερα το βράδυ είχα -όχι μόνο εγώ- προσκληθεί στον Ant1 για μια συζήτηση γύρω από το μέλλον της Αριστεράς στη χώρα μας. Δέκα λεπτά πριν την έναρξη της βιντεοσκοπημένης συζήτησης ενημερώθηκα από το κανάλι ότι το πρόγραμμα αλλάζει γιατί θα παραχωρήσει συνέντευξη ο κύριος Κασσελάκης» γράφει σε ανάρτησή του ο Τσακαλώτος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για την εκπομπή «Αρένα» με τη Μαρία Αναστασοπούλου, ωστόσο τον ενημέρωσαν τελευταία στιγμή ότι η εμφάνισή του θα ακυρωθεί γιατί θα παραχωρούσε συνέντευξη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ομολογώ ότι εκνευρίστηκα. Ήμουν ήδη σαράντα λεπτά στο δρόμο για να φτάσω στο στούντιο. Μετά όμως το ξανασκέφτηκα. Κάθε εμφάνιση του κυρίου Κασσελάκη είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η μόνη αριστερή απάντηση στην απαξίωση και στον ευτελισμό είναι η Νέα Αριστερά. Καλή απόλαυση λοιπόν!» έγραψε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Δείτε επίσης:

Η αποτίμηση του επεισοδιακού Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι βγήκαν χαμένοι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This