Εξεταστική: Παίζει καθυστέρηση ο Μαρκόπουλος! Δεν συγκαλεί την Επιτροπή για τα Τέμπη

Κάθε κόμμα θα κρίνει κατά μόνας την δικογραφία που απέστειλε η Εισαγγελία Εφετών Λάρισας

Must Read

Μία ημέρα πριν από τη συμπλήρωση ενός έτους από το έγκλημα των Τεμπών, η κυβέρνηση συνεχίζει να παίζει καθυστέρηση και να αρνείται να παρατείνει τις εργασίες της Εξεταστικής ή έστω να συγκαλέσει την Επιτροπή. Πρακτικά, αρνείται να υπάρξει αξιολόγηση της δικογραφίας σε συνεδρίαση της Εξεταστικής, να συζητηθεί η κλήση μαρτύρων ή να παραταθούν οι εργασίες της Επιτροπής.

Τέμπη: Τετάρτη ή Πέμπτη η δικογραφία στην Εξεταστική, αλλά η Επιτροπή έχει ολοκληρώσει τις εργασίες της! Σάλος για ξυλόλιο

Το Προεδρείο της Εξεταστικής Επιτροπής ανακοίνωσε την Τρίτη ότι δεν θα γίνει νέα συνεδρίαση, αλλά κάθε κόμμα θα κρίνει κατά μόνας την δικογραφία που απέστειλε η Εισαγγελία Εφετών Λάρισας για να δει τι θα εντάξει στο πόρισμά του!

Σε ανακοίνωσή του το Προεδρείο επισημαίνει: «Με δεδομένο ότι ενημερωθήκαμε ότι μέλη της εξεταστικής επιτροπής έχουν υποβάλει αιτήματα στο Προεδρείο της εξεταστικής επιτροπής (ΣΥΡΙΖΑ περί παράτασης των εργασιών της εξεταστικής, ΚΚΕ για νέα συνεδρίαση) για την ενημέρωση σας, σας γνωρίζουμε ότι το εν λόγω υλικό δεν έχει παραληφθεί από τη Βουλή και συνεπώς τη γραμματεία της Εξεταστικής Επιτροπής.

Σε κάθε περίπτωση, με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων και τον πόνο των συγγενών τους, οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να λειτουργήσουμε απολύτως θεσμικά με γνώμονα την αποκάλυψη της αλήθειας.

Ως εκ τούτου είναι αυτονόητο ότι μετά την παραλαβή των στοιχείων, η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι αυτή που κατά πάγια πρακτική ακολουθείται σε δικογραφίες μείζονος ενδιαφέροντος, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν.

Μετά την παραλαβή των στοιχείων τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής θα έχουν πρόσβαση στο διαβιβασθέν υλικό από την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας που διενεργεί την κύρια ανάκριση, προκειμένου να αξιολογήσουν τα στοιχεία και να κρίνουν αν και ποιο μέρος αυτών θα περιλάβουν υπό σύνταξη πόρισμα τους».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This