Τέμπη: Τετάρτη ή Πέμπτη η δικογραφία στην Εξεταστική, αλλά η Επιτροπή έχει ολοκληρώσει τις εργασίες της! Σάλος για ξυλόλιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να παραταθούν οι εργασίες της Επιτροπής και το ΚΚΕ να συνεδριάσει άμεσα

Must Read

Κινητικότητα έχει προκαλέσει η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών της Λάρισας να αποστείλει στην Εξεταστική Επιτροπή όλη τη δικογραφία για τα Τέμπη. Η δικογραφία φτάνει σήμερα ή αύριο στη Βουλή. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να παραταθούν οι εργασίες της Επιτροπής και το ΚΚΕ να συνεδριάσει άμεσα. Την ίδια ώρα ο Κυριάκος Βελόπουλος επισημαίνει ότι βρέθηκε ξυλόλιο τον τόπο του δυστυχήματος και προειδοποιεί: «Θα τους βάλουμε φυλακή όλους».

Τέμπη: «Έγγραφο του τελωνείου επιβεβαιώνει το ξυλόλιο – Μυστήριο με τα 3 βαγόνια που εξαφανίστηκαν»

Υπενθυμίζεται ότι το ξυλόλιο χρησιμοποιείται για την αραίωση καυσίμων. «Όταν πριν από ένα χρόνο αναλάβαμε ως Ελληνική Λύση να αποκαλύψουμε το έγκλημα των Τεμπών, όταν μιλήσαμε για ξυλόλιο, όταν μιλήσαμε για μπάζωμα της περιοχής και για εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ έκαναν πως δεν άκουγαν. Τώρα ξαφνικά άρχισαν να φωνάζουν και να διατρανώνουν τον αγώνα για να μπουν στην φυλακή κάποιοι» επεσήμανε ο Κ. Βελόπουλος και κατέληξε:

«Η αλήθεια είναι μία: είναι αργά για δάκρυα πια για το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Η Ελληνική Λύση θα πάει μέχρι τέλους. Θα τους βάλει στη φυλακή όλους».

Από την πλευρά τού ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Κόκκαλης ζήτησε πρόσβαση στη δικογραφία για τα Τέμπη. «Ζητήσαμε ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τη συσχέτιση της δικογραφίας που απεστάλη από την προηγούμενη εβδομάδα στον Εφέτη Ανακριτή, την πρόσβαση, δηλαδή, όλων των μελών της Εξεταστικής Επιτροπής στη δικογραφία των Τεμπών» τόνισε και συνέχισε:

«Ζητήσαμε και την παράταση, τουλάχιστον για μία εβδομάδα, στην κατάθεση των πορισμάτων για την Εξεταστική Επιτροπή. Η δικογραφία έφυγε από τη Λάρισα την Παρασκευή».

Επίσης, οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος και Μαρία Κομνηνάκα ζήτησαν την άμεση συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This