Χαμός στο ΠΑΣΟΚ: Και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος υπέρ των ιδιωτικών ΑΕΙ

«Σε ό,τι αφορά τα περί Σκανδιναβικού μοντέλου, το άκουσα για πρώτη φορά σε εκδήλωση στο Κάραβελ»

Must Read

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, είναι ο δεύτερος μετά την Νάντια Γιαννακοπούλου που αντιτίθεται δημοσίως στην απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη να καταψηφίσει το Κίνημα το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ. Επιπλέον, υπενθυμίζει πως πρόκειται για διακηρυγμένη θέση της Χαριλάου Τρικούπη και ζητά την σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Νεύρα Ανδρουλάκη για τους εκτός γραμμής

Σε συνέντευξή του το Σάββατο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δηλώνει:

«Η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα το 2019, στην διαδικασία της αναθεώρησης, συμφώνησε στην ίδρυση Πανεπιστημίων μη κρατικών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την προϋπόθεση την αλλαγή του άρθρου 16. Είναι μια αλλαγή που έχει καθυστερήσει».

«Σε ό,τι αφορά τα περί Σκανδιναβικού μοντέλου, το άκουσα για πρώτη φορά σε εκδήλωση στο Κάραβελ» προσθέτει με νόημα.

«Σε κάθε περίπτωση, έστω και την ύστατη στιγμή, στρατηγικά το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να καταθέσει προτάσεις – δικλείδες ασφαλείας στον δημόσιο διάλογο και να ζητήσει να υιοθετηθούν από την Κυβέρνηση και αν αρνηθεί, να καταθέσουμε την δική μας τροπολογία ώστε ο κόσμος να πειστεί ότι έχουμε διαφορετική, επεξεργασμένη πειστική πρόταση με βάση το δημόσιο συμφέρον και την ποιότητα σπουδών» καταλήγει ο Αρκάς βουλευτής.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This