Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου: Επικίνδυνη χαρακτηρίζεται η πλατφόρμα για τους απόδημους μετά το σκάνδαλο με τις διαρροές των emails!

Μεγάλα προγράμματα περιήγησης στέλνουν μήνυμα πως «η σύνδεση δεν είναι ιδιωτική» και ότι «εισβολείς ενδέχεται να προσπαθήσουν να κλέψουν τις πληροφορίες σας»!

Must Read

Σοβαρά προβλήματα στην είσοδο στην ιστοσελίδα apodimoi.gov.gr κατάφερε να προκαλέσει το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες μέρες με την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου η οποία χρησιμοποιήσε χιλιάδες ηλεκτρονικές διευθύνσεις για να στείλει προεκλογικά διαφημιστικά ενόψει των ευρωεκλογών!

Συγκεκριμένα, από σήμερα το πρωί αν προσπαθήσει κανείς να μπει στον ιστότοπο μέσα από μεγάλα προγράμματα περιήγησης όπως οι Google Chrome, Mozilla Firefox και Microsoft Edge βλέπει τα μηνύματα «η σύνδεση δεν είναι ιδιωτική» και ότι «εισβολείς ενδέχεται να προσπαθήσουν να κλέψουν τις πληροφορίες σας»!

Η ίδια η κ. Ασημακοπούλου προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είπε πως τα emails τα έλαβε μέσα από το Υπουργείο Εσωτερικών αλλά δεν έπεισε κανένα και δεκάδες απόδημοι Έλληνες εξέφρασαν την δικαιολογημένη οργή τους προχωρώντας σε σχετικές καταγγελίες.

Δείτε φωτογραφία:

Οι απίστευτες δικαιολογίες

Την ίδια ώρα η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει ακάθεκτη το έργο της και… εμπαίζει τους πολίτες, καθώς με συνέντευξή της νωρίτερα σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ 100,3 -πού αλλού- υποστήριξε ότι δεν περιήλθε στα χεριά της η λίστα των ανθρώπων οι οποίοι γράφονται στο σύστημα για την επιστολική ψήφο, καθώς «αυτό θα ήταν μια έκνομη ενέργεια».

Η ίδια, στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα, υποστήριξε πως όλοι οι βουλευτές και ευρωβουλευτές, δικαιούνται ως υποψήφιοι να ζητήσουν επισήμως από το υπουργείο Εσωτερικών λίστα του εκλογικού καταλόγου. «Αυτό που έκανα εγώ, είναι ότι έστειλα ένα newsletter σε μια λίστα αποδεκτών που έλεγε ότι σε 100 ημέρες έχουμε ευρωεκλογές, έχει καθιερωθεί και η επιστολική ψήφος και ρωτούσα: σας ενδιαφέρουν τα θέματα των ευρωεκλογών και οι δικές μου δράσεις και μόνο αν πατήσουν εγγραφή αποστέλλεται ενημερωτικό υλικό», ανέφερε και συνέχισε, κατηγορώντας τα υπόλοιπα κόμματα για τις δικές της απαράδεκτες ενέργειες: «Κάποια κόμματα προσπαθούν να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι αυτό που έκανα εγώ έχει σχέση με την επιστολική ψήφο, δεν έχει».

Αποδεικνύεται με τον χειρότερο τρόπο πως η ευρωβουλευτής λέει το ένα ψέμα μετά το άλλο, αφού στην αρχή είπε ότι έχει μαζέψει τα στοιχεία στην διαρκεί της θητείας της και εν τέλει είχε email ατόμων που δεν είχαν επικοινωνήσει ποτέ μαζί της. Τώρα λέει ότι τα πήρε από τους εκλογικούς καταλόγους, ενώ οι εκλογικοί κατάλογοι δεν περιέχουν email!

Την διαψεύδουν πανηγυρικά οι πολίτες

Ωστόσο, οι χρήστες του Twitter, διαψεύδουν πανηγυρικά την ευρωβουλευτή, αναρτώντας σχετικό υλικό. Ορισμένοι από τους Ελληνες ψηφοφόρους εξωτερικού καταγγέλλουν ότι ουδέποτε έδωσαν έγκριση για αποστολή μηνυμάτων πολιτικού περιεχομένου. Ανάμεσα σε αυτούς και η Matina Stevis-Gridneff, υπεύθυνη του γραφείου Βρυξελλών των New York Times.

Ακολουθεί ακόμη μία καταγγελία, από Έλληνα του εξωτερικού, ο οποίος εύλογα διερωτάται πώς γίνεται η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου να βρήκε το email του από τους εκλογικούς καταλόγους, όταν αυτό δεν αναγράφεται ανάμεσα στα στοιχεία του! «Ο εκλογικός κατάλογος είναι πράγματι δημόσιος. Εδώ είναι η δική μου εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο. Το email μου πού το βρήκατε;», αναφέρει μεταξύ άλλων.


Πλέον, η ίδια εμπλέκει και το Υπουργείο Εσωτερικών, γεγονός που καθιστά επιβεβλημένη την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This