Ο Μητσοτάκης εμπαίζει ξανά τις τραγικές οικογένειες των νεκρών στα Τέμπη: «Πρώτος εγώ θέλω να μάθω την αλήθεια»

Αρνείται ότι έγινε «μπάζωμα» και προκαλεί την αντιπολίτευση να ζητήσει προκαταρκτική για τον Καραμανλή!

Must Read

Προκλητικός και ασεβής απέναντι στην ασύλληπτη τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη, εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης νωρίτερα, σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Ζητά να μάθει πρώτος την αλήθεια, ενώ μία ημέρα πριν η κυβερνητική πλειοψηφία έκλεισε άρον άρον τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής!

«Εγώ πρώτος θέλω να μάθω την αλήθεια για τα Τέμπη». Με αυτά τα λόγια επιλέγει ο πρωθυπουργός να βγάλει την «ουρά» του απέξω, και να θέσει τον εαυτό του εκτός «κάδρου» συνυπευθυνότητας για τους νεκρούς που άδικα έχασαν τη ζωή τους, επειδή δεν εφαρμόστηκαν τα δέοντα αλλά και τα αυτονόητα. Οι συγγενείς των θυμάτων στο άκουσμα όσων ειπώθηκαν δια στόματος Μητσοτάκη ήρθαν αντιμέτωποι για άλλη μια φορά με το υποκριτικό «πρόσωπο» των κυβερνώντων του τόπου μας. Στη συνέντευξή του, ο κ. Μητσοτάκης έσπευσε να υπερασπιστεί κάθε έκφανση της διακυβέρνησής του, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο έγκλημα στα Τέμπη και απαντώντας ότι «λυπάμαι και οργίζομαι για όσους μιλούν για μπάζωμα στα Τέμπη». «Το τελικό λόγο θα τον έχει η Δικαιοσύνη. Εμείς κάναμε την καλύτερη δουλειά αλλά θεωρώ λογικό η αντιπολίτευση να κατηγορεί την κυβέρνηση. Η δικαιοσύνη θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα. Εκείνη ζήτησε δεύτερο πραγματογνώμονα», τόνισε, ενώ για το μπάζωμα στο σημείο, υποστήριξε τα εξής: «Τι να συγκαλύψουμε; Δεν θα ξεχάσω τις εικόνες, τις μυρωδιές. Ήξερα ότι πρέπει να σταθεροποιηθεί το έδαφος, να πάνε οι γερανοί να βρουν σωρούς στα συντρίμμια. Λυπάμαι και οργίζομαι για όσους μιλούν για μπάζωμα». «Τι απέγιναν αυτά τα βαγόνια; Εξαϋλώθηκαν; Ο πρώτος πραγματογνώμονας δεν είπε τίποτα από αυτά», πρόσθεσε, αναφέροντας πως «πρέπει να δούμε όμως και τον ανθρώπινο παράγοντα». «Γι αυτό, επειδή εγώ σέβομαι τιμώ και σκύβω το κεφάλι στις οικογένειες των θυμάτων και έχουν το δικαίωμα να είναι οργισμένες λέω: είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά είναι ανυπόστατα. Το έχει πει η ίδια η πυροσβεστική. Όλα αυτά ήταν επιχειρησιακές ενέργειες. Θέλω να θυμηθείτε το κλίμα εκείνων των ημερών. Κάποιοι προσπαθούν να χτίσουν καριέρες πάνω στα Τέμπη», δήλωσε επίσης. «Όσοι πιστεύουν είπε ακόμα ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα μπορούν να καταθέσουν αίτημα προανακριτικής αλλά με συγκεκριμένα στοιχεία. Πρώτος εγώ θέλω να μάθω την αλήθεια. Αυτή τη στιγμή ο σιδηρόδρομος είναι όσο ασφαλής μπορεί να είναι καθώς κουβαλάει παθογένειες δεκαετιών», σημείωσε.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κύριε Κυριάκο Κων/νου Μητσοτάκη και Ο ΝΕΡΩΝΑΣ όταν κάηκε η ρώμη έκανε ακριβώς το ίδιο , έριξε το φταίξιμο στους Χριστιανούς , όπως και εσείς ακριβώς στον ανθρώπινο παράγοντα που ήταν βάρδια στην Λάρισα .
    Αλλά να ξέρετε ότι οι ψυχές ζητούν δικαίωση και θα την βρουν όπως και να είναι .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This