Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν έχω καμία συμμετοχή σε εταιρεία του εξωτερικού»

Δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές ούτε επιθυμεί να ενταχθεί στην ΚΟ του κόμματος

Must Read

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ξεκαθάρισε το βράδυ της Τετάρτης ότι δεν δραστηριοποιείται σε καμία επιχείρηση του εξωτερικού και τόνισε πως μέχρι το 2023 είχε μετοχές, τις οποίες έχει μεταβιβάσει και δεν διαθέτει τίποτε παράτυπο. Ο Στέφανος Κασσελάκης στην συνέντευξή του στο MEGA δήλωσε: «Δεν έχω καμία συμμετοχή σε εταιρεία του εξωτερικού».

Επιπλέον, χαρακτήρισε «λάθος» τον νόμο του 2016 για τις επιχειρήσεις πολιτικών στην αλλοδαπή: «Αυτός ο νόμος δημιουργήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ για να μη βγάζουν Έλληνες πολιτικοί “μαύρα” έξω, όχι για να εμποδίζονται να φέρνουν απόδημοι “άσπρα” μέσα» τόνισε. 

Συμπλήρωσε, δε, «αν κληθώ να δώσω εξηγήσεις, θα τις δώσω στην Δικαιοσύνη».

Ερωτώμενος για τις συνεχείς «αποδράσεις» του ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε: «Δεν με ενδιαφέρουν τα υποδείγματα των επαγγελματιών πολιτικών. Ο ελληνικός λαός τούς έχει βαρεθεί, ξέρει πολύ καλά ποιος είναι καθαρός. Ήμουν σε συσκέψεις καθόλη την διάρκεια της παραμονής μου στην Αρκαδία. Θα είμαι στον Στρατό για τρεις εβδομάδες. Ήταν μια μικρή ανάπαυλα.

Μου είναι αδιάφορο το πού είναι ο πρωθυπουργός. Οι πολιτικές του με νοιάζουν. Ο εργασιακός μεσαίωνας δεν έχει σχέση με το πού βρίσκεται ο πρωθυπουργός».

 

«Ο κόσμος έχει βαρεθεί το gaslighting. Σκεφτείτε τι προσπαθούν να μου προσάψουν από την αρχή. Ότι ήμουν ηλίθιος, ότι ήμουν lifestyle. Ότι ο 35χρονος απόδημος Στέφανος Κασσελάκης είναι διαπλεκόμενος. Πολύ ανησυχία από τον κ. Γκρίνμπεργκ. Ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει το πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη; Τα 40 σπίτια από πού έχουν προκύψει; Είναι καιρός οι πολιτικοί της χώρας να είναι υπηρέτες και όχι άρχοντες» υπογράμμισε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές ούτε επιθυμεί να ενταχθεί στην ΚΟ του κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε πως συναντήθηκε με τον προκάτοχό του, Αλέξη Τσίπρα, μετά το ταραχώδες συνέδριο και δήλωσε πεπεισμένος ότι δεν τον υπονομεύει ούτε θα τον αμφισβητήσει μετά τις ευρωκάλπες.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μακάρι όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί να ήταν σαν τον Κασσελακη!!! Έντιμος ειλικρινής, Άνθρωπος, ακούραστος με σπάνιο πολιτικό λόγο!!Με ποιον μπορεί να συγκριθεί???? Μακάρι ο ελληνικός λαός να ξυπνήσει από τον λήθαργο και να τού δώσει την ευκαιρία να κυβερνήσει την χώρα να αλλάξει κάτι σε αυτό τον τόπο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This