Άδωνις: Αδιανόητο θέατρο με φόντο ασθενή και γιατρούς!

Ειρωνεύτηκε γιατρούς και νοσηλευτές για κινητοποίηση που έκαναν κατά του μέτρου των απογευματινών χειρουργείων

Must Read

Ένα άψογα στημένο επικοινωνιακό σόου έστησε για ακόμη μια φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να προωθήσει και να διαφημίσει το περιβόητο μέτρο των επ΄ αμοιβή απογευματινών χειρουργείων το οποίο εκείνος αποφάσισε αδιαφορώντας για τις έντονες αντιδράσεις που ακούγονται από τους γιατρούς και για την τραγική κατάσταση στα νοσοκομεία που «ασφυκτιούν» χωρίς προσωπικό, χώρους, μηχανήματα, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι «ιδιωτικοποιεί» τον δημόσιο χαρακτήρα του Εθνικού Συστήματος Υγείας.




Ο υπουργός Υγείας βρέθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, λίγη ώρα πριν την «πρεμιέρα» των δύο πρώτων απογευματινών χειρουργείων και έκανε την «περατζάδα» του στους διαδρόμους επισκεπτόμενος τους χώρους των χειρουργείων ενώ μίλησε με τους γιατρούς και ένα από τους ασθενείς που θα χειρουργούνταν. Σχολιάζοντας την συνομιλία που είχε με τον ασθενή ανέφερε «βουρκώνοντας» σαν καλός ηθοποιός που είναι πως: «Είναι μια συγκινητική στιγμή ότι με μια πρωτοβουλία που έλαβες, ένας έστω συμπολίτης σου βρήκε μία λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που είχε. Μας εξιστόρησε όλη του την περιπέτεια μέχρι τη σημερινή μέρα που έφτασε να χειρουργηθεί».




Μάλιστα, θέλοντας να δείξει πόσο… «γαλαντόμα» είναι η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως οι πρώτοι ασθενείς, τέσσερις στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και ένας στο ΑΧΕΠΑ,  δεν θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσου το χειρουργείο τους, αλλά θα το πληρώσει το ελληνικό δημόσιο, καθώς περίπου 50.000 απογευματινά χειρουργεία θα καλυφθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης….

«Τα σημερινά ειδικά χειρουργεία, εδώ και στο ΑΧΕΠΑ, κατόπιν αποφάσεων του πρωθυπουργού καίτοι οι ασθενείς τα είχαν πληρώσει, με υπουργική απόφαση, επειδή αδημονούσαν να χειρουργηθούν, θα τους επιστρέψουμε τα χρήματά τους. Θα τα πληρώσει το Υπουργείο Υγείας ως μία συμβολική κίνηση για την έναρξη αυτής της μεγάλης μεταρρύθμισης που αλλάζει την ιστορία του ΕΣΥ. Θέλω να ξέρουν όλοι οι συμπολίτες μας ότι δεν θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε νυχθημερόν για να μπορούμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο ΕΣΥ», είπε.

Επιπλέον, ανέβαζε φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα από άλλα απογευματινά χειρουργεία που έγιναν στην Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα.

Σε δηλώσεις του εξέφρασε την…τεράστια χαρά του για «κάτι που το συζητούσαμε 32 ολόκληρα χρόνια» και «τώρα γίνεται πραγματικότητα» ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη!

Ρίχνοντας την… σπόντα του για τις αντιδράσεις εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι «σε λίγες εβδομάδες, όταν πλέον το σύστημα θα αρχίσει να λειτουργεί σωστά, και όταν θα ξεκινήσει και η χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης, η κοινή γνώμη θα συνειδητοποιήσει ότι αυτή είναι μία μεταρρύθμιση υπέρ του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αλλά κυρίως υπέρ των ασθενών».

Ειρωνεύτηκε γιατρούς και νοσηλευτές!

Από την μία τους ευχαρίστησε και από την άλλη ειρωνεύτηκε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του «Παπαγεωργίου» που…τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για την υποβάθμιση που συντελείται στην δημόσια δωρεάν υγεία με την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών και να «φωνάξουν» για ακόμη μια φορά για τις τεράστιες ελλείψεις.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση του Twitter/ X χαρακτήρισε «κωμωδία» την κινητοποίηση γιατί έγινε εντός του ωραρίου των υπαλλήλων….

Δείτε το απαράδεκτο tweet:

Δείτε επίσης:

Ο Άδωνις αποφάσισε τα απογευματινά χειρουργεία για να κάνει προσλήψεις στα… πρωινά!

«Καταπέλτης» ο Καπραβέλος για τα απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή: «Μαύρη μέρα για το ΕΣΥ – Θα δημιουργήσει εκτρώματα!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This