Ο Άδωνις αποφάσισε τα απογευματινά χειρουργεία για να κάνει προσλήψεις στα… πρωινά!

Η λογική του παραλόγου από τον υπουργό Υγείας

Must Read

Με αφορμή τα απογευματινά χειρουργεία ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στην εκπομπή «Prime» του ΕΡΤNews και υπερασπιζόμενος την απόφασή του ούτε λίγο πολύ τα «έριξε» σε όσους δεν παίρνουν μέρος στις προσκλήσεις προσλήψεων!

«Στα πρωινά χειρουργεία είμαστε φουλ, όσο περισσότερο φουλ μπορούμε. Το βασικό επιχείρημα που λένε είναι ότι έχουμε κλειστά χειρουργεία άρα να “κάνετε προσλήψεις για να ανοίξουν περισσότερα χειρουργεία, και να μη χρειάζεται απογευματινά”, αυτό όμως δεν απαντά στο βασικό ερώτημα: γιατί μπορούμε να προσλάβουμε άλλους; Κάνουμε προσκλήσεις προσλήψεων και δεν έρχεται κανένας», είπε αρχικά ο Υπουργός.

«Έχουμε κάνει προκηρύξεις προσλήψεων αναισθησιολόγων στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης 7 φορές και έχουν έρθει μηδέν άτομα, δηλαδή τι πιστεύετε ότι θα κάνουμε 10 φορές προσκλήσεις και θα έρθουν αυτοί που δεν ήρθαν τις υπόλοιπες φορές;», πρόσθεσε.

Στόχος όπως είπε, είναι τα απογευματινά χειρουργεία να καταστήσουν τη θέση του γιατρού, του αναισθησιολόγου, του νοσηλευτή του ΕΣΥ, περισσότερο οικονομικά ελκυστική. «Έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε και περισσότερες προσλήψεις και για τα πρωινά χειρουργεία».

«Αυτοί που μας κατηγορούν “γιατί δεν κάνετε περισσότερες προσλήψεις στα πρωινά χειρουργεία”, δεν αντιλαμβάνονται ότι ένας από τους λόγους που προσδοκούμε να μπορούμε να έχουμε περισσότερες προσέλευσης στις προσκλήσεις γιατρών και νοσηλευτών και αναισθησιολόγων είναι τα απογευματινά χειρουργεία και όχι μόνο», πρόσθεσε.

Βεβαίως εκείνο που δεν είπε ο κύριος υπουργός είναι πως οι νοσοκομειακοί γιατροί όχι μόνο παίρνουν ψίχουλα, δίνοντας την ψυχή τους για το ΕΣΥ, αλλά κάνουν και μήνες να πληρωθούν τις εφημερίες τους! Δεν τα ξέρετε αυτά κύριε υπουργέ;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Άμα υπάρχει Έλληνας που να εμπιστεύεται αυτό το άτομο και αυτήν την κυβέρνηση η Ελλάδα δεν έχει μέλλον για επιβίωση!!!Όλα τα κέντρα υγείας και τα νοσοκομεία έχουν αδειάσει από γιατρούς!!!Τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια δεν προσέλαβαν ούτε ένα γιατρό σε ΤΟΜΥ, Κέντρα Υγείας .ΠΦΥ δεν υπάρχει.Τι θα προσλάβει καί ποιος θα πάει με συμβάσεις??? Όλα είναι ένα ψέμα και οδεύουμε ολοταχώς προς τον Όλεθρο..Ο βαρκάρης του Αχέροντα περιμένει.!!!??

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This