ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτείται ο Όθωνας Ηλιόπουλος – Στη θέση του η Τσαπανίδου

Οι πρόσφατες δηλώσεις του για το Χάρβαρντ και την έδρα του

Must Read

Την παραίτησή του από βουλευτής Επικρατείας ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες ο  Όθωνας Ηλιόπουλος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καθηγητής Ιατρικής του Χάρβαρντ αναμένεται να προχωρήσει σε ανακοινώσεις μέσα στην ημέρα, ενώ τη θέση του ετοιμάζεται να αναλάβει η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.

Η κα. Τσαπανίδου είναι η τέταρτη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και πρώτη επιλαχούσα για τη θέση του κ. Ηλιόπουλου.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του έκανε γνωστό ότι ο φόρτος εργασίας του στο Χάρβαρντ είναι μεγάλος και ότι δεν γνωρίζει πώς θα κινηθεί, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ο Σ. Κασσελάκης ουδέποτε του ζήτησε να παραιτηθεί.

«Οι μισοί λένε ότι θα παραιτηθώ επειδή με έχει εξαναγκάσει ο Κασσελάκης. Τελευταίο σενάριο είναι ότι θα παραιτηθώ επειδή θα με εξαναγκάσει η δουλειά μου. Ένα πράγμα έχω να δηλώσω, ότι ουδείς με έχει πιέσει στη δουλειά μου, ότι ακόμη και αν με είχαν πιέσει εγώ προσωπικά παίρνω τις αποφάσεις για το τι θα κάνω και προσπαθώ να βελτιστοποιήσω τον τρόπο με τον οποίο θα εκπροσωπήσω τον απόδημο ελληνισμό» είχε πει στο Attica.

 

Tην ίδια στιγμή, πληροφορίες της Καθημερινής αναφέρουν, το νοσοκομείο του Χάρβαρντ είχε ζητήσει από τον κ. Ηλιόπουλο «αυστηρή στεγανοποίηση» ανάμεσα στις ιδιότητες του γιατρού και του βουλευτή.

Από πλευράς του πάντως ο Σ. Κασσελάκης σε ερώτηση που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο mega την Τετάρτη, απάντησε ότι δεν θα αναλάβει θέση τη θέση κάποιου βουλευτή στο Επικρατείας.

Δείτε επίσης:

«Δεν είμαι σίγουρος για το τι θα κάνω με την έδρα μου»: Τρολάρει ο Όθωνας τον Στέφανο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This