Εθνική ντροπή η απόφαση Γεραπετρίτη να μην καλέσει Ρώσους διπλωμάτες στον εορτασμό της εθνεγερσίας!

Πάντα η Ρωσία είχε εξέχουσα θέση στους ελληνικούς εορτασμούς της 25ης Μαρτίου

Must Read

«Kομμένοι» είναι ξαφνικά από όλες τις επίσημες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της Επανάστασης του 1821 Ρώσοι και Λευκορώσοι διπλωμάτες, με εντολή του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη!

Το υπουργείο Εξωτερικών άρον άρον έστειλε την περασμένη Παρασκευή σήμα προς όλες τις ελληνικές διπλωματικές και προξενικές Αρχές να μην προσκαλέσουν στις φετινές εκδηλώσεις εκπροσώπους της Ρωσίας και της Λευκορωσίας. Συγκεκριμένα το έγγραφο έγραφε: «Ενόψει της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου, παρακαλείσθε όπως σε εκδηλώσεις σας δεν αποστείλετε προσκλήσεις σε εκπροσώπους των Διπλωματικών και Προξενικών Αρχών Ρωσίας και Λευκορωσίας». Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, πριν από τρία χρόνια, τέτοιες μέρες, η Ρωσία είχε εξέχουσα θέση στους ελληνικούς εορτασμούς της 25ης Μαρτίου –ήταν τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και παρά τους περιορισμούς της Covid-19, ο πρωθυπουργός του Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Μιχαήλ Μισούστιν, είχε ταξιδέψει στην Αθήνα, εκπροσωπώντας τη Μόσχα, με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να εξάρει τη «σπουδαία συμβολή» της Ρωσίας στον αγώνα των Ελλήνων, και τον τότε δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη να τιμά τον ρώσο υψηλό προσκεκλημένο με το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας της Πόλεως των Αθηνών. Όμως πολλά άλλαξαν στο μεταξύ, 11 μήνες μετά από εκείνες τις εκδηλώσεις στην Αθήνα, ο Πούτιν διέταξε τα στρατεύματά του να εισβάλουν στην Ουκρανία. Και τώρα οι Ρώσοι διπλωμάτες είναι αποκλεισμένοι από τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής μας επετείου…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει στην Ελλάδα και αυτό το ΑΙΣΧΟΣ. Πως, τελικά, ανεχόμαστε όλα αυτά;
    Να καλέσουμε, αντί των Ρώσων τον Ερντογάν στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, για να συνεχίσει τις υποκλίσεις ο κ. Γεροπετρίτης. ΝΤΡΟΠΗ.

  2. Если вы хотите, чтобы это произошло, вы можете сделать это в любой момент.
    Συγνώμη φίλοι Ρώσοι, αλλά αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι αυτοί που θέλαμε.

    • Αν δεν είναι αυτοί που θέλατε, τότε γιατί τούς ψηφίσατε δύο φορές και μάλιστα την δεύτερη με ευρεία πλειοψηφία;

    • Αν δεν είναι αυτοί που θέλατε, τότε γιατί τούς ψηφίσατε δύο φορές και μάλιστα την δεύτερη με ευρεία πλειοψηφία [θα σού πουν οι Ρώσσοι]

  3. Στον σουλτανο κανουμε τεμεναδες αυτους που μας βοηθησαν σε δυσκολα χρονια της σκλαβιας γινομαστε αχαριστοι και μικροψυχοι αξιοι της μοιρας μας

  4. ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ
    ΜΑΣ ΟΔΉΓΗΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΛΛΆ ΤΗ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ
    ΤΗΝ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΊΖΟΥΜΕ.

  5. “Εθνική ντροπή” EINAI H ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ, ΛΕΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.!!

    ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ.!!

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This