Η συνέντευξη της Αφροδίτης Λατινοπούλου στη Ζήνα Κουτσελίνη προκάλεσε αίσθηση

Τυφωνας!

Must Read

«Ο σύγχρονος φασισμός της Δύσης ονομάζεται woke κουλτούρα και είμαστε απέναντί της» ήταν τα ξεκάθαρα λόγια της Αφροδίτης Λατινοπούλου, προέδρου του κόμματος Φωνή της Λογικής (που δημοσκοπικά φλερτάρει πια ανοιχτά με την είσοδό του στην Ευρωβουλή), στην τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στο πλατό της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», την περασμένη Πέμπτη.

Η 33χρονη Θεσσαλονικιά πολιτικός, κόρη εκπαιδευτικών και αδελφή δύο μικρότερων αδελφών, όπως η ίδια αποκάλυψε, μίλησε έξω από τα δόντια για όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας που της ετέθησαν, αφήνοντας χωρίς επιχειρήματα όλους όσοι άκουσαν την απλή, κοινή λογική που εκφράζει η Αφροδίτη και η οποία λείπει σήμερα από τον πολιτικό δημόσιο βίο.

«Είμαστε απέναντι»

«Η woke κουλτούρα είναι ο σύγχρονος φασισμός της Δύσης. Διότι όποιος προσπαθήσει να πει κάτι άλλο από αυτό, φιμώνεται. Πρόκειται για το νέο κίνημα δικαιωματισμού, που εκφράζεται κυρίως μέσα από τους ΛΟΑΤΚΙ. Είμαστε απέναντι σε όλο αυτό, γιατί εμείς υπηρετούμε τις αξίες και την πυρηνική οικογένεια, που αποτελείται από πατέρα και μητέρα. Για να αλλάξει η κοινωνία, θα πρέπει να έχουμε καλύτερα σχολεία, καλύτερα πανεπιστήμια, καλύτερα νοσοκομεία, ασφάλεια και όλα αυτά για τα οποία πληρώνουμε από τους φόρους μας να εκσυγχρονιστούν και να έρθουν στο 2024. Αυτές είναι οι σωστές προτεραιότητες, και όχι οι ΛΟΑΤΚΙ και η μουσουλμανοποίηση της χώρας» ήταν τα πρώτα της λόγια, βάζοντας από την αρχή τα πράγματα στη θέση τους!

«Γιατί κάποιος ομοφυλόφιλος να σας ψηφίσει;» ρώτησε συνεργάτης της Ζήνας Κουτσελίνη την πρόεδρο της Φωνής της Λογικής, με την ίδια να ξεκαθαρίζει τη θέση της, λέγοντας τα εξής: «Δεν είναι όλοι οι ομοφυλόφιλοι για τα gay pride ή δεν θέλουν όλοι να υιοθετήσουν παιδιά. Πολλές από τις ενέργειες όλων αυτών εξοργίζουν τους αξιοπρεπείς ομοφυλόφιλους, που δεν θέλουν να προκαλούν, να τραβούν τα φώτα πάνω τους ή να κάνουν τον κόσμο να εξοργιστεί μαζί τους. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι, που δυστυχώς φοβούνται να βγουν και να μιλήσουν. Ομως, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και ό,τι νιώθει.

Οι ομοφυλόφιλοι έχουν το σύμφωνο συμβίωσης και θα μπορούσαν να μείνουν εκεί. Υπήρχε δηλαδή νομικό πλαίσιο που τους κάλυπτε πλήρως. Ομως, εδώ μιλάμε για τα παιδιά, που είναι πάνω από όλα. Τα δικαιώματα των παιδιών είναι πάνω από το θέλημα του καθενός. Τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν σε οικογένεια με πατέρα και μητέρα. Οταν εμείς δίνουμε τα παιδιά βορά σε κάποιους οι οποίοι έχουν την οικονομική επιφάνεια να τα εκμεταλλευθούν, επειδή απλά το θέλουν, είναι λάθος». Η Αφροδίτη δεν λέει «όχι» στους αξιοπρεπείς ομοφυλόφιλους, αλλά αντιδρά στην υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Στην ερώτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για το ποιοι είναι αυτοί που εκμεταλλεύονται τα παιδιά σε σχέση με τους ομοφυλoφίλους, η δυναμική 33χρονη πρόεδρος απάντησε: «Αυτοί που ανήκουν στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και οι οποίοι στηρίζουν αυτήν την κοινότητα. Είναι η ελίτ και συγκεκριμένα συμφέροντα. Αυτή η κοινότητα έχει πολύ δυνατούς συμμάχους από πίσω. Το έχουν παραδεχθεί ανοιχτά, άλλωστε, και οι ίδιοι. Πίσω από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα υπάρχουν δυνατά ιδρύματα, όπως το δίδυμο του Σώρος, επιχειρηματίες… κ.λπ. Στόχος τους είναι να επικρατήσει αυτή η παράνοια, να διαλυθεί η οικογένεια, που τελικά αυτή η διάλυση μαλθακοποιεί μια ολόκληρη κοινωνία». Η ίδια έχει γύρω της συνεργάτες των οποίων, όπως είπε, εμπιστεύεται απόλυτα τη γνώμη τους. Θεωρεί, δε, ότι οι ομάδες είναι αυτές που γράφουν ιστορία, ενώ πιστεύει πολύ στο ότι για να φτάσεις στην κορυφή χρειάζονται θυσίες, δουλειά, στοχοπροσήλωση και αποφασιστικότητα.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μισεί την υποκρισία, δεν μετανιώνει για καμιά δήλωσή της, ενώ για εκείνη οι αξίες είναι αυτές που ξεχωρίζουν τους ανθρώπους μεταξύ τους. Μιλώντας για την αύξηση της εγκληματικότητας, είπε ότι θα πρέπει να αυστηροποιηθεί το νομικό πλαίσιο αλλά και να εφαρμόζονται οι υπάρχοντες νόμοι. Αν και η ίδια είναι «παιδί των social media», εντούτοις πιστεύει ότι για τα παιδιά το διαδίκτυο είναι ένας κίνδυνος. «Με φοβίζει πολύ το διαδίκτυο για το μέλλον των παιδιών, που είναι όλη μέρα με το κινητό στο χέρι. Οικογένειες διαλύονται και κανένας δεν είναι εκεί για να μάθει στα παιδιά τις αξίες, τον σεβασμό, το τι να προσέχουν» είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η Φωνή της Λογικής κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με το σύνθημα «Στείλε μήνυμα», με την πρόεδρό του να στέλνει το δικό της μήνυμα μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Ο κόσμος έχει αρχίσει και καταλαβαίνει ότι του αξίζει κάτι καλύτερο στην Ελλάδα του 2024. Μια αξιοπρεπή χώρα, με τα χρήματα που του αναλογούν, με ασφάλεια. Μια Ελλάδα με Ελληνες, και όχι μιά μουσουλμανοποιημένη Ελλάδα. Πρέπει να πούμε ένα “ως εδώ”». Με τις δημοσκοπήσεις, λοιπόν, να την ανεβάζουν μήνα με τον μήνα ολοένα πιο ψηλά και με μια δυναμική παρουσία -«εν είδει αντιπολίτευσης»- παντού, η δραστήρια πρόεδρος της Φωνής της Λογικής Αφροδίτη Λατινοπούλου προχωρά μπροστά, υπηρετώντας το «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This