Διεγράφη ο Μιχάλης Ταμήλος από την ΝΔ μετά το απεχθές σχόλιο για τα Τέμπη

«Οι δηλώσεις του δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας»

Must Read

Διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Μιχαήλ Ταμήλος έπειτα από απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής, Μαρίας Συρεγγέλα, την Τρίτη. «Οι δηλώσεις του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας και δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Πειραιώς.

Θύελλα αντιδράσεων και έντονη δυσαρέσκεια στους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη και την κοινή γνώμη προκάλεσε το σχόλιο του πρώην βουλευτή της ΝΔ: «Το 2023 πέθαναν 1.977 Τρικαλινοί, μεταξύ των οποίων και τα τρία κορίτσια. Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα Η ζωή συνεχίζεται, ο καθένας έχει τα προβλήματά του».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Θρασύτατοι κατσαπλιάδες και συμμορίτες που κατέλαβαν την εξουσία το 2019 κι αλωνιζουν έκτοτε με πλήρη κάλυψη των ΜΜΕ.

    Και με την ψήφο του πανηλίθιοι ελληνικού λαού βέβαια, που έφτασε να πιστεύει πως για την κρίση έφταιγε ο …Τσίπρας.

    Τώρα που το μεγάλο αφεντικό αποφάσισε να δαγκώσει, οι κατσαπλιάδες βρίσκονται σε πανικό. Έχουν όλοι λερωμένες τις φωλιές τους: φονιάδες, μαστρωποί, παιδοβιαστες, ωτακουστές, τοπικά και εθνικά λαμόγια, ένα κόμμα διεφθαρμένων και εγκληματιών.

    Η ΝΔ κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να φτάσει σε πάτους που το ΠΑΣΟΚ δεν κατάφερε μέσα σε δεκαετίες.

    Συγχαρητήρια στους λεβέντες ψηφοφόρους!

  2. Τέτοια μουλάρια έχουν προωθηθεί στην πολιτική. Τώρα που η ΝΔ έχει στριμωχτεί, δεν έχουν περιθώρια για άλλες …εκπτώσεις. Ξούτ και έφυγες…..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This