Ακρίτα – Άδωνις έστησαν διαδικτυακό καβγά για χάρη της Μαρέβας

Must Read

Για… πρωταπριλιάτικο αστείο έκανε λόγο η Έλενα Ακρίτα αναφερόμενη στη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για όσα ανέφερε για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, υποστηρίζοντας πως αυτά που λέει είναι για γέλια.

Ειδικότερα, σε μακροσκελή ανάρτησή της στο Facebook, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέται που είναι το ψέμα σε αυτά που ανέφερε για το πρωθυπουργικό ζεύγος, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, «εγώ για τα 6 ακίνητα έχω όλα τα χαρτιά στην κατοχή μου. Αυτοί για τα 40 έχουν;».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα έχει ως ακολούθως:

«Ο Αδωνις Γεωργιάδης μου ζητά να ζητησω συγγνώμη την Μαρέβα Μητσοτάκη. Λογικά αυτό είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Γιατί είναι για γέλια κι ας το είπε ο ίδιος με straight face – άλλωστε έτσι με σοβαρό τρόπο λέγονται τα πιο πετυχημένα αστεία.
Ευχαρίστως να ζητήσω, αν το εννοεί. Να μού πει όμως πρώτα ποιο ψέμα έγραψα.
🚩Το ζεύγος Μητσοτάκη δεν έχει 40 ακίνητα που ουδείς γνωρίζει την προέλευση του;
🚩Το ζεύγος Μητσοτάκη δεν «χώρισε» (αληθινά; εικονικά; Γιατί το κρύβουν;) για να γλιτώσει την κοινή φορολογική δήλωση του Πόθεν Έσχες;
🚩Το ζεύγος Μητσοτάκη δεν έχει σχέση με τα επιχειρηματικά τζάκια;
🚩Η κ. Μητσοτάκη δεν έχει – άγνωστο πώς! – το σπίτι του Βολταίρου.
🚩Το (πρώην) μαγαζάκι της κ. Μητσοτάκη δεν ανέλαβε χαριστικά να σχεδιάσει τις στολές έκτρωμα της Aegean και της Λυρικής μας σκηνής;
Πού είναι το ψέμα, λοιπόν;
Για να ζητήσω συγγνώμη πρέπει πρώτα να πουν στον Ελληνικό λαό πως έφτασε το κόμμα τους να έχει 450.000.000 χρέος που το έχεις πληρώσει εσύ κι εγώ. Πού πήγαν τα λεφτά των φορολογούμενων πολιτών;
Για να ζητήσω συγγνώμη πρέπει πρώτα να πουν στον Ελληνικό λαό πως βρέθηκαν με 40 ακίνητα στην κατοχή τους.
{Γιατί εγώ έχω 6 ακίνητα. Δυο από κληρονομιά, ένα που έχτισε η μάνα μου το 1992 στη Σαρωνίδα σε οικόπεδο που μού άφησε η γιαγιά μου, και τρια από τη δουλειά μου 40 χρόνια με σχεδόν 13.000 ένσημα κι από τα σίριαλ που γράψαμε με το Γιώργο.
Ο άντρας μου έχει το πατρικό του στα Τρίκαλα κι ένα οικόπεδο).
Αγώνα έδινα, δίνω και θα δώσω ωστε τα Πόθεν Εσχες δημοσιογράφων και πολιτικών προσώπων να σταματήσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να καταγράφουν απλώς τα περιουσιακά μας στοιχεία, αλλά να αναφέρουν και την πηγή απόκτησης τους με απτές αποδείξεις: αγορές, κληρονομιές, γονικές παροχές, συμβολαιογραφικά έγγραφα, τα πάντα). Όχι μόνον «Έσχες» αλλά και «Πόθεν».
Εγώ για τα 6 ακίνητα έχω όλα τα χαρτιά στην κατοχή μου.
Αυτοί για τα 40 έχουν;
Άκου συγγνώμη.
Το επίμαχο κείμενο στο πρώτο σχόλιο.»

Η ίδια επέστρεψε με νέα ανάρτηση, στην οποία εξαπολύει επίθεση και κατά του ιδίου του  υπουργού Υγείας, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενη σε εκείνον «α, και κύριε Αδωνι Γεωργιάδη όχι νταηλίκια σε μένα. Το ότι είμαι βουλευτής δε σημαίνει ότι θα μασάω τα λόγια μου».

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα αναφέρει τα ακόλουθα:

«Α, και κύριε Αδωνι Γεωργιάδη όχι νταηλικια σε μένα. Το ότι είμαι βουλευτής δε σημαίνει ότι θα μασάω τα λόγια μου. Kάθε φορά που με πιάνεις στο στόμα σου, θα θυμίζω στον ελληνικό λαό τα αισχη που ελεγες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν γίνεις ακραιφνής ΝΔκράτης.
🔺Ένα:
«Αν (Κυριάκο) είσαι βαθύπλουτος γόνος, μπορείς να έχεις πολλές φιλοσοφικές ανησυχίες. Προφανώς ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που δεν χρειάστηκαν να εργάζονται ποτέ στη ζωή τους».
🔺Δύο.
Ειρωνικά και με αναφορά στο σκάνδαλο Siemens: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτός ο σπουδαίος κοινοβουλευτικός άντρας, είναι ένας άνθρωπος που εκπροσωπεί μια οικογένεια που τόσα προσέφερε στον τόπο, χωρίς ποτέ να ακουστεί οποιαδήποτε εμπλοκή της σε οποιαδήποτε σχέση με εταιρία ιδιωτική ή άλλη, πάντα πληρώνοντας από την τσέπη τους, με την περιουσία τους να καταστρέφεται από την εμπλοκή τους στην πολιτική».
Στο τέλος έσκασες στα γέλια: «ΤΑ ΛΕΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ»!
🔺Τρία.
«Οποιος ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή Ν.Δ. νομιμοποιεί την κλοπή του δημόσιου χρήματος. Τα κόμματα αυτά τα δυο είναι και κλέφτες και ψεύτες».
🔺Τέσσερα.
«Το σύνθημα της Ν.Δ. ήταν “σεμνά και ταπεινά”. Τώρα άλλαξε και είναι “σεμνά και μετρητά”».
🔺Πέντε
«Οχι λύσεις λαϊκίστικες, τύπου Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά λύσεις πραγματικές».
Θέλεις κι άλλα; Be my guest.
Εντιτ. Και με αποκαλείς κι αισχρή. Εσύ εμένα. Που πήρα το μέρος σου όταν κάποιοι καταπιάστηκαν με την προσωπική σου ζωή. Έγραψα ότι αυτή δεν αφορά κανέναν μας κι ότι πρέπει να σε κρίνουμε μόνο ως πολιτικο. Και με πήρατε τηλεφωνο με τη συζυγο σου να μ’ ευχαριστήσετε. Ποιος είναι ο αισχρός, αλήθεια;»

Όσον αφορά στον Αδωνι Γεωργιάδη, σχολιάζοντας την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την Μαρέβα Μητσοτάκη, ο υπουργός Υγείας είχε αναφέρει νωρίτερα σήμερα πως «η κυρία Ακρίτα είναι πια βουλευτής. Είναι δυνατόν μια πολιτική μας αντίπαλος να γράφει έναν τέτοιον λίβελο για τη σύζυγο ενός πολιτικού της αντιπάλου; Δεν ντρέπεται; Έχει καταλάβει ότι πολιτικός αντίπαλος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όχι η Μαρέβα Μητσοτάκη; Ως γυναίκα δέχεται μια άλλη γυναίκα να είναι κάθε μέρα στόχος ανηλεούς κριτικής μόνο και μόνο επειδή παντρεύτηκε έναν άνθρωπο; Δεν είναι αίσχος; Ζούμε μια περίπτωση ανθρωποφαγίας. Η κυρία Μαρέβα Γκραμπόβσκι δηλώσεις δεν κάνει, δεν ανακατεύεται, δεν δίνει συνεντεύξεις. Είναι διακριτική, δεν θέλει να ανακατεύεται με την πολιτική. Κάθεται η κυρία Ακρίτα και υβρίζει τη σύζυγο του πρωθυπουργού; Δηλαδή τι θέλουν να διαλύσουν το σπίτι του Μητσοτάκη; Πάντα πίστευα κι έκανα λάθος ότι μετά τις εκλογές του Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατάλαβε ότι να κάνουν συνεχώς αυτά τα αίσχη δεν φέρουν ψήφους. Συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι, την ίδια τοξικότητα. Η κυρία Ακρίτα έπρεπε να γράψει ένα “συγγνώμη που σας έμπλεξα κυρία Μητσοτάκη”».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This