Μητσοτάκης για μήνυση Μαρέβας κατά Έλενας Ακρίτα: «Θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ»

«Ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου» ζητά ο -πρώτα σύζυγος και πατέρας και μετά πρωθυπουργός- Κυριάκος

Must Read

Εντυπωσιακές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, με… φιλική συμμετοχή από τον Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση περί προσφυγής της συζύγου του στη δικαιοσύνη κατά της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να πραγματοποιήσει και ο ίδιος παρέμβαση.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στα social media ο πρωθυπουργός όχι μόνο κάνει λόγο για «διαχρονική» στοχοποίηση της συζύγου του, ζητώντας να μείνει η οικογένειά του εκτός πολιτικής σύγκρουσης, αλλά ανακοίνωσε και πως είναι πανέτοιμος να παραστεί στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισής της!

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ως εξής:

«Γράφω αυτήν την ανάρτηση ως σύζυγος και όχι ως Πρωθυπουργός. Από την ημέρα της εκλογής μου ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί βάναυσα για έναν και μόνο λόγο. Γιατί είναι γυναίκα μου και έτσι θεωρούσαν κάποιοι ότι θα μου έκαναν ζημιά. Ένας βαθιά καλός και ηθικός άνθρωπος, με τελείως αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, τσαλαπατήθηκε και έγινε πρωτοσέλιδα. Η οικογενειακή μας συνοχή δοκιμάστηκε. Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε και με τα παιδιά μας αν αξίζει να πληρώνει κάνεις αυτό το οικογενειακό τίμημα για να ασχολείται με τα κοινά.

Όμως αντέξαμε, και προς στιγμήν νομίσαμε ότι τουλάχιστον αυτή η φάση της πολιτικής τοξικότητας έχει παρέλθει. Μέχρι που η Μαρέβα ξαναέγινε πρωτοσέλιδο με ένα τελείως ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα. Για να ακολουθήσει μια χυδαία και απρόκλητη ανάρτηση της βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται μεγάλο συγγραφικό ταλέντο για να χωρέσει τόσα ψέματα και τόση κακία σε μία ανάρτηση.

H Μαρέβα θα κινηθεί νομικά. Και εγώ θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ. Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου.»

*φωτό αρχείου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Καλημερα σας. Που πας κυρακουλενα να τα βαλεις με το θηριο ΕΛΕΝΑ ,θα ξευτηλιστεις παραυτα και ειναι αμαρτια .οχι για σενα αλλα για τον κουλη.

  2. Τι άλλο θα ζήσουμε σε αυτήν τη χώρα!
    Η πρωθυπουργός μας Μαρέβα Μητσοτάκη παρεμβαίνει στον κουμπάρο Μαρινάκη να σωθεί η κυβέρνηση της μαριονέτας Κυριάκου.

    Μετά την πρώτη κριτική στην Πρωθυπουργό, η μαριονέτα βγαίνει να υπερασπιστεί το γάμο του. Άλλωστε είναι πρώτος διδάξας στα οικογενειακά δράματα, όπου έβγαινε να μας πει τις περιπέτειες του γάμου του.

    Γελοίοι δεξιοί και Πασόκοι που βγάλατε αυτό το γελοίο,διεφθαρμένο ζεύγος να μας κυβερνά.

    Δεν έχει πάτο αυτή η κυβέρνηση. Δεν έχει πάτο η κακή σας κρίση.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This