ΣΥΡΙΖΑ για ομιλία Μητσοτάκη: «Αλαζονικός, ψευδόμενος και αμήχανος, κήρυξε την αρχή του τέλους του»

«Δεν τόλμησε να ψελλίσει ούτε μισή λέξη σχετικά με τις ευθύνες του για το έγκλημα των Τεμπών...»

Must Read

Την αρχή του τέλους του κήρυξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την αποψινή του ομιλία στο  Ζάππειο Μέγαρο, στο πλαίσιο της έναρξης του 15ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε «αλαζονικός, ψευδόμενος και αμήχανος απέναντι σε ένα καταφανώς παγωμένο ακροατήριο», επιδιδόμενος σε ένα… «ρεσιτάλ ειλικρίνειας».

«Ο αρχηγός της ΝΔ περιέγραψε μια ειδυλλιακή χώρα, στην οποία προφανώς ζει μόνο ο ίδιος και οι “φίλοι” του. Τη διάλυση της δημόσιας Υγείας και Παιδείας τις βάφτισε ως “μεταρρυθμίσεις”, ενώ δεν τόλμησε να ψελλίσει ούτε μισή λέξη σχετικά με τις ευθύνες του για το έγκλημα των Τεμπών, ακολουθώντας την τακτική του μπαζώματος, την οποία γνωρίζει άριστα, άλλωστε», αναφέρεται στην ίδια… δηλητηριώδη ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής:

«Τα συγχαρητήριά μας στην Νέα Δημοκρατία για τα πεντηκοστά της γενέθλια, αλλά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ρεσιτάλ ειλικρίνειας. Από το βήμα του συνεδρίου του κόμματός του, ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι αυτός και η κυβέρνησή του είναι πολιτικά ασταθείς. Γι’ αυτό και παρακαλούσε συνεχώς για σταθερότητα, μη μπορώντας να κρύψει την προεκλογική του ανασφάλεια.

Ο αρχηγός της ΝΔ περιέγραψε μια ειδυλλιακή χώρα, στην οποία προφανώς ζει μόνο ο ίδιος και οι “φίλοι” του. Τη διάλυση της δημόσιας Υγείας και Παιδείας τις βάφτισε ως “μεταρρυθμίσεις”, ενώ δεν τόλμησε να ψελλίσει ούτε μισή λέξη σχετικά με τις ευθύνες του για το έγκλημα των Τεμπών, ακολουθώντας την τακτική του μπαζώματος, την οποία γνωρίζει άριστα, άλλωστε.

Η διολίσθησή του έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει “εισαγόμενο” έναν απόδημο Έλληνα, τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Αλαζονικός, ψευδόμενος και αμήχανος απέναντι σε ένα καταφανώς παγωμένο ακροατήριο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κήρυξε απόψε την αρχή του τέλους του.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο κύριος ΑΜΝΗΣΙΑΣ ΞΈΧΑΣΕ ΠΩΣ περιφεροταν στα μνημοσυνα ΓΙΑ ΤΟ ΜΆΤΙ με τη Συζηγο του Μαύροντημενη Από κοντά και ο ΣΚΑΙ με τα ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ. ΑΠΌ κοντά τώρα και η υποψήφια των ΒΡΥΞΕΛΛΏΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΞΈΧΑΣΑΝ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΆΜΕ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ.

  2. Ρετάλια του ΣΎΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές σας περιμένει μια ακόμα ταπεινωτική ήττα από την Νέα Δημοκρατία. Δεδομένης και της ιδιαιτερότητας του αρχηγού σας, το μέγεθος της ήττας δεν θα σας χαλάσει καθόλου. Λινάτσες της βρόμικης Ελληνικής αριστεράς. Προδότες της πατρίδας μας. Αρχή του τέλους για εσάς και την λούγκρα που μας έστειλαν οι Αμερικάνοι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This