Ρωσία: Ποινική έρευνα σε ΝΑΤΟ και Αμερικανούς αξιωματούχους για ύποπτες χρηματοδοτήσεις

Η ρωσική MIL κατηγορεί το καθεστώς Μπάιντεν ότι χρησιμοποιεί μη κυβερνητικές οργανώσεις για να ξεπλύνει τη χρηματοδότηση των ΗΠΑ για να πληρώσει για τρομοκρατικές επιθέσεις

Must Read

Το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών άνοιξε ποινική έρευνα εναντίον ανώτερων αξιωματούχων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ που φέρεται ότι «χρηματοδοτούν την τρομοκρατία».

Ισχυρίζονται ότι η «Burisma Holdings, που δραστηριοποιείται στην Ουκρανία» του Χάντερ Μπάιντεν έλαβε εκατομμύρια χρηματοδότηση για να πραγματοποιήσει τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ρωσία.

Ουσιαστικά, η ρωσική MIL κατηγορεί το καθεστώς Μπάιντεν (Deep State) ότι χρησιμοποιεί μη κυβερνητικές οργανώσεις για να ξεπλύνει τη χρηματοδότηση των ΗΠΑ για να πληρώσει για τρομοκρατικές επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της τρομακτικής επίθεσης στο Δημαρχείο Crocus που στοίχισε 143 αθώες ζωές. Την ίδια μέθοδο που χρησιμοποιούν για να χρηματοδοτήσουν όλες τις άλλες υπεράκτιες εγκληματικές πράξεις τους.

Ανεξάρτητα από το ποιος είναι υπεύθυνος, οι εντάσεις δεν ήταν ποτέ υψηλότερες, και οι ΗΠΑ και η Ρωσία φαίνεται να βρίσκονται σε τροχιά σύγκρουσης για άμεσο πόλεμο και επομένως πλήρους κλίμακας Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This