Με αιχμές απάντησε στον Κακλαμάνη ο Ζαγοράκης για το «ευτυχώς που τον ξεφορτωθήκαμε»

Must Read

Απάντηση στο «ευτυχώς που τον ξεφορτωθήκαμε» του Νικήτα Κακλαμάνη έδωσε ο
ευρωβουλευτής της Ν.∆. και πρώην ποδοσφαιριστής Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος έπιασε στον ύπνο τους γαλάζιους και τάχθηκε με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με το οποίο θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές 2024.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης κάλεσε τον Νικήτα Κακλαμάνη να ενημερωθεί πρώτα προτού μιλήσει δημόσια για το πρόσωπό του, γιατί όπως λέει δεν γνωρίζει τις έχει μεσολαβήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Δε θα μπω σε αντιπαράθεση με κάποιον που προφανώς δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί. Και όταν μιλάνε για μένα για ηθική. Δεν το ανέχομαι ως άνθρωπος και δεν έχω δώσει και δικαίωμα ποτέ τόσα χρόνια που βρίσκομαι είτε στον αθλητισμό, είτε στο ευρωκοινοβούλιο» απάντησε ο Θοδωρής Ζαγοράκης προσθέτοντας:

«Από εκεί και πέρα καλά θα κάνει ο κ. Κακλαμάνης να ενημερωθεί πρώτα για το τι έχει συμβεί και τι έχει γίνει από τη στιγμή που βγαίνει δημόσια και τοποθετείται για μένα. Θα έπρεπε να ξέρει τι έχει συμβεί τους τελευταίους 3-4 μήνες. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να εκθέσω κάποιον είτε σε προσωπικό, είτε σε συνολικό επίπεδο. Δεν μπαίνω σε διαδικασία αντιπαράθεσης για όποιον βγαίνει και μιλάει» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.




Όσο για την μεταπήδησή του στο κόμμα του Ανδρουλάκη, ο ίδιος απάντησε επικαλούμενος τη φανέλα της… εθνικής:  «Το ευρωκοινοβούλιο είναι τελείως διαφορετικό από το ελληνικό κοινοβούλιο. Φοράς της φανέλα της Εθνικής και διασφαλίζεις τα συμφέροντα της χώρας σου. Τίποτα παραπάνω. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση όπως στο ελληνικό κοινοβούλιο. Αν υπήρχε κάτι τέτοιο δεν θα το έκανα. Δεν έχω επιδιώξει κάτι ποτέ. Είμαι με την Εθνική Ελλάδος και τώρα είμαι με τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ».

Απαντώντας στο αν έχει απογοητευτεί από το κόμμα της ΝΔ, ο Ζαγοράκης δήλωσε: «Δεν κοιτάω πίσω. Υπερασπίζομαι τα θέλω του ΠΑΣΟΚ και του Νίκου Ανδρουλάκη. Έχουν γίνει και στο παρελθόν μεταγραφές, ο Ζαγοράκης φταίει;»

Υπενθυμίζεται ότι σε παρέμβασή του σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Νικήτας Κακλαμάνης σχολίασε: «Αφήστε να πάρει και το ΠΑΣΟΚ κανέναν δεξιό. Εμείς έχουμε πάρει το μισό ΠΑΣΟΚ. Σιγά πια, έγινε ολόκληρος ντόρος». Όταν ρωτήθηκε αν ενοχλήθηκε που έφυγε ο Ζαγοράκης απάντησε: «Ευτυχώς τον ξεφορτωθήκαμε»!




Δείτε επίσης:

«Ευτυχώς τον ξεφορτωθήκαμε»: Έτσι σχολίασε ο Νικήτας Κακλαμάνης τη μεταγραφή Ζαγοράκη στο ΠΑΣΟΚ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This