Πρωτιά για τον Εμμανουήλ Φράγκο: Πήρε βραβείο γιατί υπέβαλλε τις περισσότερες ερωτήσεις στο Ευρωκοινοβούλιο!

Ωστόσο, οι απαντήσεις καθυστερούν!

Must Read

Βραβείο για τις…εκατοντάδες ερωτήσεις που έχει θέσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πήρε ο Εμμανουήλ Φράγκος!

Σύμφωνα με το Politico, o 30χρονος ευρωβουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» έχει θέσει όχι μία και δύο αλλά 344 ερωτήσεις, μία κάθε πέντε μέρες στα μέλη του κοινοβουλίου αλλά και σε άλλους ευρωπαϊκούς θεσμούς ασκώντας πίεση για απαντήσεις σε σημαντικά ζητήματα!

Σε δήλωσή του ο κ. Φράγκος ανέφερε πως η πολιτική της ΕΕ «δημιουργεί ερωτήματα καθημερινά. Οι ψηφοφόροι ζητούν διευκρινίσεις και θέλουμε να απαντάμε».

Η σχετική ανάρτηση του Εμμανουήλ Φράγκου στο twitter/x:

Οι εκατοντάδες ερωτήσεις που έχει θέσει έχουν να κάνουν με θέματα που αφορούν την Ελλάδα, από την κτηνοτροφία μέχρι το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Αθήνα!

Στην δεύτερη θέση έρχεται ο Ιταλός νομοθέτης Τζιαναντόνιο Ντα Ρε με 331 ερωτήσεις!

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να απαντήσει στις ερωτήσεις. Μάλιστα, o Ολλανδός συντηρητικός ευρωβουλευτής Ρόμπερτ Ρόος υπέβαλλε ένα παράπονο όταν διαπίστωσε ότι η Επιτροπή είχε απαντήσει πιο αργά στο 95% των ερωτήσεων που έθεσαν οι ευρωβουλευτές από το 2019!

Η ομάδα του Ολλανδού ευρωβουλευτή βρήκε ότι οι αρμόδιοι απάντησαν με 40 μέρες καθυστέρηση σε 23.000 ερωτήσεις που θα έπρεπε να έχουν απαντηθεί μέσα σε τρεις ή έξι εβδομάδες!

(κεντρική φωτογραφία: Facebook / Εμμανουήλ Φράγκος «Φραγκούλης»-Emmanouil Fragkos)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Γι’ αυτό τους στέλνουμε εκεί. Για να κάνουν ερωτήσεις και να περιμένουν τις απαντήσεις. Και μισθοί στα ύψη! Δεν ξέρω τι ουσιαστικό προσφέρει αυτό το ευρωπαϊκό κηφηναριό.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This