Στις 12 το μεσημέρι απολογείται ο Κώστας Φλώρος – Αντιμετωπίζει κάθειρξη ακόμα και 10 ετών!

Αρνείται ότι χτύπησε ο κ. Φλώρος - Οι καταγγελίες Βελόπουλου

Must Read

Ντροπιαστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες το μεσημέρι στην Βουλή όταν το πρώην μέλος των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος γρονθοκόπησε στο κεφάλι τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο και στη συνέχεια του έκανε κεφαλοκλείδωμα, τον έριξε κάτω και τον χτυπούσε στο κεφάλι και το πρόσωπο, ενώ συνέχιζε να τον χτυπάει ακόμα και όταν ήταν πεσμένος στο έδαφος!




Ο κ. Φλώρος πέρασε το βράδυ του Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ).

Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να απολογηθεί για την πράξη του ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα. Χθες, ασκήθηκε εναντίον του κακουργηματική ποινική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του και ζήτησε προθεσμία την οποία και έλαβε. Κινδυνεύει ακόμα και με 10 χρόνια κάθειρξη!

Ο ίδιος σε δηλώσεις του αρνείται ότι χτύπησε τον βουλευτή και δηλώνει αμετανόητος.




Αυτόπτες μάρτυρες ωστόσο επιβεβαιώνουν ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στη μύτη ενώ φέρει διάστρεμμα στην γνάθο του, τραυματική ρήξη συνδέσμου του καρπού και του πήχη, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν. Οι γιατροί συνέστησαν ξεκούραση και αναρρωτική άδεια 10 ημερών.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας έδωσε εντολή στη φρουρά της Βουλής να συλληφθεί ο ανεξάρτητος βουλευτής και θεωρεί ότι στοιχειοθετείται κακούργημα με βάση το άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα.




«Επειδή η ασυλία καλύπτει πλημμελήματα αλλά όχι αυτόφωρα κακουργήματα, μπορούμε να παραπέμψουμε τον δράστη», ανέφερε στην Ολομέλεια ο Κ. Τασούλας και ανακοίνωσε πως «Έδωσα εντολή στη φρουρά ότι στοιχειοθετείται κακούργημα».

Σοβαρές καταγγελίες Βελόπουλου για το επεισόδιο στη Βουλή

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος για το περιστατικό της άγριας επίθεσης του πρώην Σπαρτιάτη Κωνσταντίνου Φλώρου στον βουλευτή του κόμματος Βασίλη Γραμμένο, τον οποίο γρονθοκόπησε στο περιστύλιο της Βουλής.

Σε ανάρτησή του ο κ. Βελόπουλος μιλά για «στημένο επεισόδιο» σημειώνοντας ότι δεν υφίσταται ο διάλογος με ύβρεις ανάμεσα στους δύο βουλευτές τον οποίο αναπαράγουν συγκεκριμένα ΜΜΕ, την ώρα μάλιστα που το κόμμα έχει εκδώσει ανακοίνωση. Παράλληλα, ο κ. Βελόπουλος καταγγέλλει ότι ο Κ. Φλώρος μετά την επίθεση, έκανε άσεμνες χειρονομίες εναντίον του.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Κ. Βελόπουλου:

Για να καταλάβετε πόσο καλά στημένο (και από #νδ ) ήταν το επεισόδιο σήμερα:

-1) δεν υπάρχει «διάλογος» και ύβρεις με τον κατηγορούμε για κακούργημα, αλλά όλα τα σαιτ και ΜΜΕ της κυβέρνησης ενώ το γνωρίζουν το χρησιμοποιούν!

-2)ο ίδιος ο κατηγορούμενος για κακούργημα μετά το συμβάν έκανε άσεμνες χειρονομίες εναντίον του #βελοπουλος μέσα στο κοινοβούλιο

-3) Ακόμα και να σε βρίσει (δεν έγινε ποτέ) κάποιος δεν τον δέρνεις!

-4) Ο ίδιος ο πρόεδρος της βουλής μίλησε για κτηνωδία του κατηγορουμένου για κακούργημα για τους «τύπους» της ΝΔ και τον ΑΔΩΝΙ, είναι αδιάφορο!

5) ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΕΠΙΜΕΛΩΣ το έκρυψαν επι ώρες ΤΑ ΣΑΙΤ της κυβέρνησης

6)Βασικός κανόνας: της δικαιοσύνης  «ένοχος, ένοχο ου ποιεί».

ΥΓ ΣΑΣ ΕΊΧΑΜΕ ΠΕΙ:ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ! 

 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This