Στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου η ομιλία του απρόσκλητου Ράμα

Must Read

Κατάφερε να κλείσει τον κλειστό χώρο που ζητούσε για την ομιλία του στη χώρα μας ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, που έρχεται απρόσκλητος για να μιλήσει σε ομοεθνείς του, τη μέρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη σύλληψη του δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη!

Ο Ράμα ο οποίος απείλησε να φτάσει και στο Σύνταγμα, τελικά εξασφάλισε σύμφωνα με πληροφορίες, το κλειστό γήπεδο Γαλατσίου, με άδεια από την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου.

Σημειώνεται ότι στην ομιλία του στις 12 Μαΐου, αναμένεται να συγκεντρωθούν 6.000 Αλβανοί.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τα πυρά που δέχτηκε από ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνική Λύση, ο Ράμα ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Μητσοτάκη που τον χαρακτήρισε «άξιο ως πρωθυπουργό», μετά την χλιαρή δήλωσή του περί… «δημοκρατίας». 

Αναλυτικά η ανάρτηση – πρόκληση του Ράμα υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Είναι πολύ περίεργο να ακούω τις δηλώσεις της ελληνικής αντιπολίτευσης, ενώ μπορώ να κατανοήσω πλήρως την προοπτική που μεταφέρει ο Έλληνας πρωθυπουργός. Η έντονη αντίθεση στις απόψεις για το ίδιο θέμα ρίχνει φως στο γιατί κάποιοι είναι στην αντιπολίτευση ενώ σε άλλους ανατίθεται η διακυβέρνηση από τον λαό.

Ωστόσο, όπως σωστά τόνισε ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης, η Ελλάδα παραμένει μια δημοκρατική χώρα όπου ηγέτες από άλλα δημοκρατικά έθνη μπορούν να επισκεφθούν, να συναντηθούν με συμπατριώτες τους και να τους επαινέσουν για τη σκληρή δουλειά τους και την πολύτιμη συνεισφορά τους όχι μόνο στη χώρα που κατοικούν αλλά και στην πατρίδα τους.

Η επικείμενη επίσκεψή μου στην Αθήνα την Κυριακή, 12/5, δεν σχετίζεται με τα εσωτερικά θέματα της Ελλάδας, τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην Ελλάδα ή οποιεσδήποτε συγκεκριμένες αφηγήσεις που μπορεί να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των Ελλήνων πολιτικών αλλά δεν περιλαμβάνονται στην κυβερνητική ατζέντα της Αλβανίας.

Αυτή η επίσκεψη είναι μέρος μιας από καιρό προγραμματισμένης σειράς επισκέψεων σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας όπου ζει μια τεράστια κοινότητα Αλβανών, για να συνεργαστώ με τους συμπολίτες μου στο εξωτερικό και να μοιραστώ το όραμα για την Αλβανία του 2030. Αυτά είναι όλα για την επίσκεψή μου στη φίλη και γείτονα Ελλάδα».

 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This