Σκανδαλώδης φυγομαχία Μητσοτάκη από την Βουλή: Θα απαντήσει ο Σκέρτσος για την ακρίβεια!

Ο αντ' αυτού υπουργός Επικρατείας έκανε «δοκιμαστικό»

Must Read

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, μόλις ακούστηκε το όνομα «Σκέρτσος», υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και εντέλει την θέση του θα πάρει ο Κώστας Σκρέκας!


Μέγα σκάνδαλο συνιστά η φημολογούμενη φυγομαχία
του Κυριάκου Μητσοτάκη από το ελληνικό Κοινοβούλιο και παραπέμπει σε ήθη μη δημοκρατικών χωρών ή αλλιώς μπανανίες. Σάλος και μουρμουρητά στους διαδρόμους της Βουλής έχει προκαλέσει η πληροφορία ότι ο πρωθυπουργός δεν θα απαντήσει στις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την ακρίβεια την Παρασκευή.

Προφανώς η κυβέρνηση επιλέγει την υποβάθμιση της συζήτησης και παράλληλα αναγνωρίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να απαντήσει, ως οφείλει, πειστικά στους αντιπροσώπους του ελληνικού λαού.

Το Μαξίμου αποφάσισε να ακολουθήσει τις εντολές Γκρίνμπεργκ και να αφήσει τον πρωθυπουργό έξω από το κάδρο των αντιπαραθέσεων, προκειμένου να μην τρωθεί το γόητρο και η αξιοπιστία του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αύριο στην Ολομέλεια της Βουλής δεν θα απαντήσει στους πολιτικούς αρχηγούς ο πρωθυπουργός, αλλά ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος! Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στην αρχή, μετά θα ακούσει κάποιους ομιλητές και θα αποχωρήσει πριν από την ολοκλήρωση της συζήτησης, χωρίς να επιστρέψει ποτέ στην αίθουσα.

Αντ’ αυτού, την απάντηση της κυβέρνησης θα δώσει ο Άκης Σκέρτσος, ο οποίος έκανε σήμερα «δοκιμαστικό» σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό (ΟΡΕΝ), όπου παραχώρησε συνέντευξη για την… ακρίβεια.




 

O tempora o mores στην Ελλάδα του Μητσοτάκη.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This