Λεφτά υπάρχουν – «Καβάλα» με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ο Τσίπρας

Must Read

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν δείχνει να έλαβε τελικά το μήνυμα της κάλπης και των πολιτών που δυσφορούν με τα ψέματα, καθώς, από ό,τι φαίνεται, παραμένει ανακόλουθος λόγων και πράξεων, κάτι που πλήρωσε ακριβά στις ευρωεκλογές.

Έτσι και παρά την πρόσφατη διαβεβαίωσή του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ότι δεν χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροπλάνο για εσωτερικές πτήσεις, αφού, όπως έλεγε, «δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τόσα έξοδα για ένα ταξίδι», πιάστηκε να έχει «πετάξει» με αυτό στην Καβάλα. Ο κ. Τσίπρας δεν πήρε την πτήση της γραμμής, αλλά χρησιμοποίησε το VIP κυβερνητικό αεροσκάφος για να πάει και να επιστρέψει από την πόλη της Μακεδονίας, στην οποία έδωσε την προεκλογική ομιλία του.

Με αυτό μετέβη στην Καβάλα, όπου προσγειώθηκε λίγο πριν από την ομιλία του, και μετά τα μεσάνυχτα επιβιβάστηκε πάλι στο ίδιο αεροπλάνο ώστε να επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα.

Ισως να μη βρήκε εισιτήριο με το αεροπλάνο της γραμμής…

Υπενθυμίζεται ότι κατά την προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών ο Αλέξης Τσίπρας είχε μεταβεί στα Γιάννενα με το αεροπλάνο της γραμμής.

Τότε με περισσή… ταπεινότητα δήλωνε σε συνεπιβάτες του, που τον είδαν να ταξιδεύει μαζί τους: «Δεν συνηθίζω να παίρνω το κυβερνητικό αεροσκάφος για εσωτερικές πτήσεις. Κυρίως το χρησιμοποιώ σε συναντήσεις με αρχηγούς κρατών για λόγους πρεστίζ της χώρας. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τόσα έξοδα για ένα ταξίδι».

Τελικά, φαίνεται πως λεφτά να υπάρχουν…

Την ίδια ώρα ο άσπονδος φίλος του Νίκος Φίλης έστελνε νέα μηνύματα στο πρωθυπουργικό περιβάλλον για συμπεριφορές που τραυμάτισαν την εικόνα της Αριστεράς, μιλώντας για τα αίτια της βαριάς ήττας στις ευρωεκλογές.

«Δεν πρέπει να κρύβουμε κάτω από το χαλί και τις δικές μας αδυναμίες, κυρίως στον τομέα της επικοινωνίας και της αντιπαράθεσης με τα ΜΜΕ που ελέγχονται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τη διαπλοκή και τη Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη, αλλά και κάποιες αστοχίες διαχείρισης της εικόνας και του ύφους της αριστερής διακυβέρνησης» είπε ο υποψήφιος στην Α’ Αθηνών, αφήνοντας φαρμακερές αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν το Μέγαρο Μαξίμου και προβεβλημένα στελέχη.

Πηγή: εφημερίδα δημοκρατία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This