Θα προσληφθούν 2.858 άτομα για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Must Read

Την πρόσληψη 2.858 μόνιμων υπαλλήλων για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» μέσα στους πρώτους μήνες του επόμενου έτους, καθώς και την παράταση των ήδη υπαρχουσών συμβάσεων έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 ανακοίνωσε από τα Τρίκαλα ο πρωθυπουργός.

Σε συνάντηση που είχε με εργαζομένους τούς ευχαρίστησε για την προσφορά τους και υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα αποτελεί αποδεδειγμένα έναν πολύτιμο θεσμό.

Και αυτό, όπως επισήμανε, όχι μόνο γιατί μεταφέρει τη φροντίδα της Πολιτείας στον τόπο όπου ζουν πολλοί ευπαθείς συμπολίτες μας, αλλά και γιατί διαθέτει και ένα πρόσθετο προσόν: «Τη ζεστασιά της προσωπικής επαφής. Γι’ αυτό και η «Βοήθεια στο Σπίτι» αποτελεί προτεραιότητά μας».

Δείτε επίσης: To νέο ασφαλιστικό φέρνει αυξήσεις ως 200 ευρώ στις συντάξεις! Ποιοι θα τις πάρουν – Τι θα γίνει με την 13η σύνταξη 

Σε ένα γεμάτο διήμερο στην καρδιά του θεσσαλικού κάμπου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διακήρυξε το Σάββατο από τη Λάρισα ότι «η πατρίδα μας ξαναγίνεται αυτοδύναμη, η οικονομία επιστρέφει σε ρυθμούς ισχυρής ανάπτυξης και με αυτόν τον τρόπο θα πορευτούμε και το 2020 με σκληρή δουλειά».

Στην περιοδεία του στο κέντρο της Λάρισας και αφού είχαν προηγηθεί επισκέψεις του στο Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στη Νεάπολη Λάρισας και στην τοπική ΝΟΔΕ, ο κ. Μητσοτάκης, απευθυνόμενος σε κομματικό ακροατήριο, υποσχέθηκε: «Δεν θα πατήσουμε φρένο, αλλά γκάζι στις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται να γίνουν».

Ο πρωθυπουργός ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη Θεσσαλία επισκεπτόμενος το εμπορικό κέντρο της Λάρισας, όπου δοκίμασε μέλι, συνομίλησε με πολίτες, έβγαλε μαζί τους πρόθυμα φωτογραφίες και ήπιε έναν καφέ στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Την προηγούμενη ημέρα είχε ανακοινώσει ότι επείγουσα κυβερνητική προτεραιότητα είναι η ολοκλήρωση των φραγμάτων της Μεσοχώρας, το 2022, και της Συκιάς, ώστε να καταστεί εφικτή η μεταφορά 200.000.000 κυβικών μέτρων νερού ετησίως στον Θεσσαλικό Κάμπο από τον Αχελώο ποταμό.

Η ποσότητα αυτή, όπως υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, θα προέρχεται από τις πλεονάζουσες ποσότητες νερού από τα πλημμυρικά φαινόμενα, χωρίς, δηλαδή, να υπάρχει κίνδυνος αρνητικών συνεπειών στο περιβάλλον και στα οικοσυστήματα της ευρύτερης περιοχής. Οι πλεονάζουσες ποσότητες νερού που δεν αξιοποιούνται ανέρχονται σε 600.000.000 κυβικά μέτρα ετησίως.

Αναφορικά με τον οδικό άξονα Ε-65, είπε ότι η σύνδεση του βόρειου τμήματος με την Εγνατία «θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ώστε να επιλυθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν και να βρεθεί τρόπος χρηματοδότησης».

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον χριστουγεννιάτικο Μύλο των Ξωτικών, που αποτελεί πλέον το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, και περιηγήθηκε στη χριστουγεννιάτικη αγορά, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This