Συνεχίζει το τρολάρισμα στον Μητσοτάκη ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης!

Must Read

Συνεχίζει να τρολάρει τον πρωθυπουργό ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος με δήλωση-«φωτιά» σήμερα, μια ανάσα από τις Ευρωεκλογές, γκρέμισε το αφήγημα του Μητσοτάκη για την εισαγόμενη ακρίβεια και την επιστολή που έστειλε στην φον ντερ Λάιεν.

«Το θέμα της ακρίβειας δεν αφορά τις Βρυξέλλες. Η Ευρώπη έχει συγκεκριμένη ατζέντα» ήταν η δήλωση του ευρωβουλευτή που προκάλεσε πανικό στο Μαξίμου λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Μετά από τον σάλο που προκλήθηκε, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απάντησε στον Στέφανο Κασσελάκη παραθέτοντας βίντεο με… παλαιότερες συνεντεύξεις του και χωρίς το σημερινό απόσπασμα από τον ΣΚΑΙ. Ξεκάθαρο τρολάρισμα δηλαδή στον πρωθυπουργό.

«Θα μπορούσε να ακούσει την πλήρη συνέντευξη, όχι ασύνδετα αποσπάσματα αυτής και να την έχει αξιολογήσει, όπως και όλες τις συνεντεύξεις που έχω δώσει το τελευταίο διάστημα, στις οποίες αναφέρομαι στις πολύπλευρες και πολυεπίπεδες αιτίες της ακρίβειας, που αντιμετωπίζει επιτυχώς η Κυβέρνηση με μια σειρά δράσεων και μέτρων, με αποκορύφωμα την επιστολή για τις πολυεθνικές στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Διότι ο διάλογος έχει κανόνες και διάρκεια» αναφέρει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην ανάρτησή του.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This