Δευτέρα 14/6/2021

Διαφωνεί με το κατέβασμα της αφίσας ο Μπογδάνος

Ανοιχτά διαφώνησε με το κατέβασμα της επίμαχης αφίσας της οργάνωσης «αφήστε με να ζήσω» ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σε συνέντευξη του στο ραδιοσταθμό Θέμα.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπογδάνος είπε:

«θα έπρεπε να κατέβουν εάν διέδιδαν ψέματα, εάν παρανομούσαν ή προέτρεπαν σε παρανομία, εάν το περιεχόμενό τους ήταν υπερβολικά γραφικό ή εάν η εταιρεία επικαλείτο πολιτική ενάντια στη φιλοξενία κοινωνικών μηνυμάτων, που ίσως κρίνοντα αμφιλεγόμενα. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει».

Και πρόσθεσε :

«Από το υπουργείο ίσως να έχει γίνει μία εσφαλμένη ανάγνωση της καμπάνιας. Διότι κανείς δεν συζητά ή θέτει υπό αίρεση το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Δεν είναι καν αυτό το περιεχόμενο του μηνύματος που τελικά λογοκρίθηκε. Η εκστρατεία τοποθετείται υπέρ της μη άσκησης ενός δικαιώματος που δεν αμφισβητείται. Γιατί αυτό το πράγμα περιορίζεται και κατεβαίνει;»

Τέλος ο βουλευτής της ΝΔ επισήμανε ότι προκαλεί αίσθηση η απόλυτη ταύτιση του προέδρου της ΣΤΑΣΥ με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ένας μίλησε για προπαγάνδα, ο δεύτερος για παραπληροφόρηση. Δεν μου αρέσει όταν πρόεδρος δημόσιου φορέα συγκοινωνίας αναπαράγει σχεδόν επί λέξει τη δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Δείτε επίσης: H αριστερά χτυπάει το ταμπούρλο και η φοβική δεξιά χορεύει…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ