ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΚουτσούμπας: Επισκέφθηκε σχολεία της Νέας Ιωνίας - Τεράστια τα προβλήματα για εκπαιδευτικούς και μαθητές

Κουτσούμπας: Επισκέφθηκε σχολεία της Νέας Ιωνίας – Τεράστια τα προβλήματα για εκπαιδευτικούς και μαθητές

Αλήθεια πόσο υπερήφανοι είναι στην κυβέρνηση που μαθητές στοιβάζονται σε κοντέινερ

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ επισκέφθηκε σχολεία της Νέας Ιωνίας μίλησε με εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές.

Ανέφερε χαρακτηριστικά “εδώ στον δήμο Νέας Ιωνίας υπάρχουν αρκετά προβλήματα, υπάρχει πρόβλημα με την σχολική στέγη. Τα παιδιά κάνουν μαθήματα, εδώ σ’ αυτό το σχολείο που βρισκόμαστε, ακόμα σε containers”.

Συνέχισε λέγοντας πως “Δίνεται ζεστό χρήμα, συνεχώς, σε μεγάλους ενεργειακούς ομίλους για την υποτιθέμενη ενεργειακή αναβάθμιση, όπως έγινε εδώ σε ένα διπλανό Γυμνάσιο-Λύκειο, όπου δόθηκε 1 εκατ. ευρώ για ενεργειακή αναβάθμιση – δηλαδή όσο είναι ο προϋπολογισμός, η χρηματοδότηση, επτά φορές παραπάνω, για όλα τα σχολεία του Δήμου της Νέας Ιωνίας – και μετά από δυο-τρεις βδομάδες, απ’ αυτήν την αναβάθμιση, άρχισαν να πέφτουν πάλι οι σοβάδες”.

Σε άλλο σημείο του λόγου τόνισε πως ” το θέμα των συγχωνεύσεων είναι τεράστιο, πρέπει να σταματήσουν εδώ και τώρα και να παρθούν πίσω. Στοιβάζονται σαν σαρδέλες τα παιδιά μας, οι μαθητές μέσα στα σχολεία και οι εκπαιδευτικοί δεν μπορούν να κάνουν το εκπαιδευτικό τους έργο”. 

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης