Μέχρι και σε γέφυρα έκραξαν τον Βορίδη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Must Read

«Απαγορεύεται η μετακίνηση πολιτικών, προκαλούν τη βία» έγραψαν σε γέφυρα πριν από την είσοδο του Κιλκίς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που «υποδέχθηκαν» με αυτόν τον τρόπο στην πόλη τους τον υπουργό Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη.

Όπου κι αν πηγαίνει ο κ. Βορίδης, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τού επιφυλάσσουν ανάλογη… υποδοχή! Αυτή τη φορά ο υπουργός μετέβη στο Κιλκίς, αλλά η επίσκεψη του βγήκε «ξινή», καθώς με αφορμή την παρουσία του στην πόλη παοκτσήδες ξεχύθηκαν στους δρόμους και έκαναν πορεία, φωνάζοντας συνθήματα κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα, ο κ. Βορίδης επρόκειτο να συναντηθεί με τον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά για λόγους ασφαλείας ακύρωσε την επίσκεψή του, όπως είχε κάνει και στη Βέροια. Αναμενόταν δε να γίνει συνάντηση μεταξύ υπουργού και αγροτών στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς, που βρίσκεται δίπλα στο δημαρχείο, αλλά την τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να μεταφερθεί σε κέντρο διασκέδασης, 1 χλμ. έξω από την πόλη του Κιλκίς, όπου το βράδυ ο κ. Βορίδης θα μιλούσε σε συνεστίαση της ΝΟΔΕ Κιλκίς για την κοπή της βασιλόπιτάς της.

Τελικά, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν έξω από το κέντρο όπου επρόκειτο να μιλήσει ο κ. Βορίδης, ενώ απέναντί τους είχαν παραταχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ο υπουργός έφτασε στο κέντρο και με μεγάλη καθυστέρηση συναντήθηκε με τους αγρότες από… άλλο δρόμο.

Δείτε επίσης: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο ντελιβεράς που σκότωσε τον εργοδότη του – Συνελήφθησαν και τα δυο αδέλφια του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This