Δωρεάν παροχές από την COSMOTE λόγω της πανδημίας – Τι δίνει από σήμερα στους συνδρομητές της

Must Read

Έστω και με καθυστέρηση μίας εβδομάδας οι πάροχοι της κινητής τηλεφωνίας αρχίζουν να ανταποκρίνονται στην παρέμβαση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) και του υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη και να στηρίζουν τις αυξημένες ανάγκες των πολιτών για τηλεκπαίδευση και τηλεργασία, που είναι επιβεβλημένες λόγω κορονοϊού!

Η COSMOTE προχωρά στην παροχή δωρεάν mobile data σε όλους τους συνδρομητές κινητής COSMOTE, δωρεάν χρόνο ομιλίας, SMS και δεδομένων στους συνδρομητές της σε Ιταλία και Ισπανία, αλλά και στη διάθεση δωρεάν τηλεοπτικού περιεχομένου για όλο το ελληνικό κοινό μέσω YouTube.

Συγκεκριμένα, η Cosmote ανακοίνωσε:

  • Προσφορά δωρεάν 15 GB για 30 ημέρες σε όλους τους πελάτες κινητής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενεργοποιήσουν το δωρεάν πακέτο, από σήμερα Τρίτη 17 ως τις 31 Μαρτίου, μέσα από τις εφαρμογές My COSMOTE App και WHAT’S UP App.
  • Για τους συνδρομητές της που βρίσκονται στην Ιταλία και την Ισπανία παρέχονται 300 λεπτά ομιλίας από τις δύο χώρες προς Ελλάδα, 300 SMS και 1GB για δύο εβδομάδες.
  • Ελεύθερο δίνεται για όλους μέσω YouTube το πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ του COSMOTE HISTORY

Επίσης η COSMOTE συνιστά στους συνδρομητές της να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές My COSMOTE & WHAT’S UP.

Δείτε επίσης: Τα 10 κατεπείγοντα μέτρα του Υπουργείου Εσωτερικών για τον κορωνοϊό

Νωρίτερα ο κ. Πιερρακάκης είχε δημοσιοποιήσει την επιστολή που έστειλε στις εταιρίες τηλεπικοινωνιών, με την οποία τους καλούσε να εξετάσουν ποιες από τις υπηρεσίες και προϊόντα που παρέχουν συνδρομητικά «μπορούν να διατεθούν δωρεάν για όσο διάστημα διαρκέσουν τα έκτακτα μέτρα: υπηρεσίες και προϊόντα που διευκολύνουν την εξ αποστάσεως εργασία και εκπαίδευση, αλλά και την ψυχαγωγία – και να μας ενημερώσετε σχετικά, εντάσσοντάς το στην πρωτοβουλία #DigitalSolidarityGR, που άμεσα θα λειτουργεί και ως πλατφόρμα».

Χθες πραγματοποιήθηκε και τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο κ. Πιερρακάκης, ο γενικός γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Αντώνης Τζωρτζακάκης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ, ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάς Χάρης Μπρουμίδης, ο διευθύνων σύμβουλος της Wind Ελλάς Νάσος Ζαρκαλής και ο διευθύνων σύμβουλος της Forthnet Πάνος Παπαδόπουλος.

Σε αυτήν έγινε επισκόπηση των δεδομένων και εξετάστηκαν ενέργειες για τη διαχείριση του αναμενόμενου αυξημένου φόρτου στα δίκτυα και τη διασφάλιση της ακεραιότητας και της διαθεσιμότητας των τηλεπικοινωνιακών υποδομών. Μέχρι αργά χθες το βράδυ κανείς άλλος πάροχος δεν είχε ανταποκριθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This