Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

«Λουκέτο» (και) στο Χρηματιστήριο ζήτησε ο Κυριάκος Βελόπουλος

Το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου, προκειμένου να αποφευχθεί η «ελεύθερη πτώση του», ζητά η Ελληνική Λύση. Ήδη επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση ότι η συνολική πτώση αγγίζει το 50% και η κατάσταση αυτή οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή της οικονομίας. Παράλληλα, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου προτείνει την αναστολή κάθε είδους πλειστηριασμού επ’ αόριστον και την καταβολή βοηθημάτων στους οικονομικά ασθενείς, ακόμα και με τη χρήση κονδυλίων ΕΣΠΑ ή από το δημοσιονομικό «μαξιλάρι ασφαλείας» που διαθέτει η χώρα – «αν αυτό υφίσταται ακόμα»!

Επίσης τη μείωση του ΦΠΑ, τη διεκδίκηση των 290 δισ. ευρώ που μας οφείλει η Γερμανία ή τη διαγραφή των 96 δισ. ευρώ που έχουν μετατεθεί για μετά το 2032 – ταυτόχρονα με τη διεκδίκηση των αποζημιώσεων για το Diesel Gate, καθώς και την πρόνοια για τους επαγγελματίες που έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους με κυβερνητική εντολή.

Δείτε επίσης: Ο Άδωνις τα… μαζεύει για την αισχροκέρδεια: «Είναι βαθιά ανήθικο πράγμα»

Η Ελληνική Λύση ζητά εξάλλου επιδοτήσεις των επιχειρήσεων, στήριξη της ρευστότητάς τους, αναβολή της πληρωμής φόρων, προσωρινή μείωσή τους, μερική ή ολική αποζημίωσή τους όσον αφορά το κόστος των εισφορών κοινωνικής ασφάλισης για τη διευκόλυνση της εργασίας με μειωμένο ωράριο, αγορά μετοχών τους από την ΕΚΤ στα πλαίσια του QE και στήριξη των τραπεζών.

Όσον αφορά τη θρησκευτική λατρεία, προτείνει τον έλεγχο και τη λειτουργία «των παράνομων -σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη- και νόμιμων -σε Θράκη- τζαμιών».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ