Πέμπτη 24/6/2021

Δεν διαθέτετε μάσκες και απολυμαντικά; Ο Γιάννης Βούρος έχει τη λύση

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρος, κατανοώντας την αγωνία των συμπολιτών του και την ανάγκη τους για προστασία, επικοινώνησε με φίλο του γιατρό και πρότεινε τα εξής σε όλους όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν ιατρικές μάσκες. «Χρησιμοποιούμε μία δύο αποστειρωμένες γάζες μέσα από τα κλασικά μαντίλια που φοράμε οι μηχανόβιοι. Τις αλλάζουμε δύο φορές την ημέρα» λέει ο Γιάννης Βούρος, που, ως μηχανόβιος και ο ίδιος, γνωρίζει καλά τα εν λόγω μαντίλια, από τα οποία έχει ντουζίνες στην ντουλάπα του.

Δείτε επίσης: Ο «πανέξυπνος» Άδωνις αμφισβητεί το IQ των γιατρών μας… μέσω Twitter

Ύστερα δίνει οδηγίες και για αυτοσχέδια απολυμαντικά, λέγοντας τα εξής: «Για αυτοσχέδια απολυμαντικά χώρων, χρησιμοποιείται ένα μέρος χειρουργικού Dettol και εννέα μέρη νερού σε απλό μικρό ψεκαστικό λουλουδιών. Το ίδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα μέρος χλωρίνης και εννέα μέρη νερού. Προσοχή μην καταστρέψετε με αυτή την σύνθεση ρούχα και γενικά υφάσματα και ευαίσθητες επιφάνειες».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ